10.

448 23 7
                                    

Lisa:

Gözlerimi büyük bi baş ağrısıyla açtım.Tam yataktan kalkıcaktımkı belimde bi baskı hissettim baktığımda jungkookun bana sarılarak uyuduğunu gördüm.Tam onu uyandırıcaktımki jungkook sayıklamaya başladı.Genelde" anne  beni neden bıraktın" gibi şeyler söylüyordu "intikamını alıcam " onu dürtmeye başladım muhtemelen rüya görüyordu.

"Kokie uyan heyy" dedim.Jungkook sızlanarak gözlerini açtı.Karşısında uyanık bi ben görünce şaşırdı ve  yattığı yerden doğruldu.

"Lisa uyanmışsın " dedi gülümseyerek.Hemen aşağı bağırdı ve kızlar ve erkekler odaya daldı.

"Oh liss uyanmışsın " dedi rose ilgiyle yanıma gelip.

"Keşke uyanmasaydım  be rose" dedim üzgünce.Herkes bakışlarını bana çevirdi.

"Hem sana noldu çok kötüydün bizi çok korkuttun" dedi namjoon.

"Bakın ben tam herşeyi aldım gidicektimki arkamda bir kadın belirdi ve bazı imalarda bulundu.Ve bana bi video izletti"

"Ne videosu" dedi jungkook"

"Videoda ailem ve o kadın vardı.Etrafları 10 tane kurtlarla sarılmıştı.Büyüler yaparak kurtulmaya çalışıyorlardı.Babam ise bi portal açıp annemi ordan götürmüş ama kadın orda kalmış.Mucizevi bi şekilde ordan kurtulmuş ama aileme çok büyük bi kin beslemiş ve onları bi boyuta göndermiş ben annemi öldü bilirken onlar bi boyutta ve bi heykelin içinden hapsolmuş durumdalar ve ben bunca zamandır bana yalan söyleniyordu. Herneyse kadın dedi aileni ortadan kaldırdım senide kaldırıcam falan bu bana sihirler yapmaya başladı geri karşılık veremedim çünkü 2.dereceden cadıydı yaptıklarım etkisiz kalıyordu son kalan gücümlede eve ışınladım kendimi"

"Lisa bu bunlar çok kötü şeyler" rose jisoo ve jennie  yanıma gelip bana sarıldılar.Bi anda ağlamaya başladım.

"Hey neden ağlıyorsun" dedi jimin.

"Sence neden jimin bi komplonun içerisindeyim nerdeyse  ailem ortada yok o kötü cadı peşimde bunca bana söylenen şeyler bi yalandan ibaret sence nasıl oluyum " dedim hala ağlıyordum.

"Ama varya en önemlisi teyzemin bana yalan söylemesi koydu bide konsey olucak "

"en önemlisi ne biliyormusun lisa güçlü olucaksın sen dünyadaki tek melezssin kendine gel ve hemen kendini geliştir." Dedi namjoon.

Herkesten onaylar mırıltılar yükselmeye başladı.

"haklısınız neyse benim biraz dinlenmeye ihtiyacım var uyumak istiyorum" dedim ve yatağa girdim.Herkes odadan çıkınca kendimi derin bi uykuya bıraktım.

BANGTANPINK VAMPİRWhere stories live. Discover now