19

1.1K 159 60
                                    

@gyu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

@gyu.choi işleri biraz batırdık ama düzelteceğiz arkadaşlar, sorun yok. bu sırada siz benim yakışıklılığıma bakın, ben yengemi kurtarıp geliyorum🤸🏻

@choiyerim, @yangjeongin, @hwanghyunnjin ve 521 kişi daha beğendi.

@yangjeongin yine kime ne oldu?

@hwanghyunnjin bahsettiğin yenge yeji çıkacak diye ödüm kopuyor abilik çok zor
↪️@kangmina @hwanghyunnjin sadece bir dakika önce doğdun
↪️@hwanghyunnjin @kangmina bebeğim ana konuya odaklan

@choiyerim biz seni oraya başına iş aç diye mi gönderdik!!

@hwangrenjun ne yaptığınızı bilmekten çok korkuyorum

@wangyiren bugün hepsi offlinedı oteli yıkmamışlardır umarım
↪️@hwangrenjun @wangyiren yıktılar bence

***

Sekiz genç, sözleştikleri gibi otelin lobisinde toplandı. Lia dışında, Huening Kai de onlara katılmamıştı. Aradıklarında ulaşamamışlardı ancak şimdilik onu yalnız bırakmaya karar verdiler; çünkü Yuna'nın dediğine göre buna ihtiyacı vardı.

Ekibin başı olduğunu iddia eden Beomgyu'nun liderliğinde güvenlik kontrol odasına girdiler ve sima olarak yıllardır gördükleri güvenliklerden kayıtları istediler ancak bir sorun vardı ki, bu o kadar basit değildi.

Kayıtları almaları için polis gelmesi gerektiğini öğrendiklerinde tüm planları alt üst olmuştu. Chaeryeong, en azından göstermelerini, yarın polisler geldiğinde onlara sunmak açısından ellerinde bir delil olmasını rica etti ama ricası kabul olmadı.

Lobiye geri döndüklerinde sırayla deri koltuklara oturdular. "Böyle olacağı belliydi." diyerek yumruklarını sıktı, bir oraya bir buraya yürüyen Soobin. "Polis gelmeden hiçbir şey yapamıyoruz."

"Polisleri beklemekte sorun yok." dedi Yeji. "Asıl sorun: olan kayıtları da kaybetme ihtimalimiz."

Beomgyu sinirle ayağa kalktı. "Buradan ayrılmayacağız, tamam mı? Sadece belli bir saatin kayıtları silindiğine göre tekrar silinme ihtimali var. Ya kadın bir şekilde içeriye girdi ya da içeriden birisi o kayıtları sildi."

Chaeryeong başını salladı. "Kesinlikle! Şüphemizi de kendi ağzımızla söylemiş olduk. Kadın birisiyle iş birliği yapıyorsa o kişi olan kayıtları da silebilir."

"Ben burada dururum." dedi Soobin. "Siz gidip uyuyun. Kapıda beklerim." Soobin koltuğun kenarına oturduktan sonra ellerini şakaklarına götürdü ve ovmaya başladı. Tam sevdiği kıza kavuşmuş, birlikte geçireceği güzel bir tatilin hayalini kurmuşken bunlarla uğraşmaları şart mıydı? Tanrı Soobin'i sevmiyor olmalıydı.

hotel california | txtzyHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin