11.

2.8K 90 8
                                    

• ꪶꪖꪀᦔꪮ •

- Szóval kaptál egy esélyt?- néz rám Max, miközben a reggelije egy részét a szájába tömi.

- Igen, azt mondta.

- Kedves lánynak tűnik.- bólint a holland, én pedig furcsán nézek rá.

- Hol találkoztál te vele?

- Alex majdnem a szívrohamot hozta a lányra, amikor az szállt ki a liftből, ott találkoztunk vele tegnap reggel. Korán reggel.- gondolkodik el a holland, majd vállat rántva figyelmét ismét a reggelijének szenteli, amikor csipogni kezd az asztalon a telefonom.

Szemforgatva figyelem a Red Bullos pilótát, aki tömi magába a reggelit, mintha már legalább egy hete nem evett volna. A telefonom kijelzőjén egy Instagram értesítés virít, de a privát profilomé, így meg kell várnom míg átvált a rendszer, addig úgy gondolom, leöblítem a reggelinket a narancslével, ami nem bizonyul jó ötletnek, mert a számból szinte azonnal a hollandon landol az egész, amikor meglátom, hogy mit is jelzett a telefonom.

- Ember, te normális vagy?- húzza végig kezét arcán Max, ami így tiszta ragacs lesz- Ez undorító!- fintorodik el, amikor teljesen realizálja a helyzetet.

- Bocs, nem akartam, csak

- Csak mi?!- vág azonnal közbe hisztérikusan a pilóta, majd elkezdi törölgetni az arcát egy szalvétaval, mondjuk megértem, én sem örülnék neki, ha korán reggel valaki arcon köpne egy pohár narancslével- A tegnap esti magán koncertedtől szörnyűbb dolgot nem láthattál, de ha valaki azt tette ki valahová, akkor kérem, tegnap csak a végét láttam, nem röhögtem ki magam eléggé.- dobja az asztalra a ragacsos narancssárga szalvétát.

- Nagyon vicces vagy, de legalább Zeonak tetszett.

- Ja, hát szerintem inkább mondjuk azt, hogy értékelte a gesztust.- neveti el magát Max, én pedig unottan nézek rá- Már elnézést Lando, de borzalmas hangod van.

- Ezzel nem vitatkozom.- értek egyet, mert ez tényleg teljesen fedi a valóságot, sőt- De nem, nem azt tette ki valaki, habár szerintem Charlesnak megvan az egész videón.

- Előbb ugrom kútba.- jelenti ki a velem szemben ülő férfi, én pedig nevetni kezdek- De akkor min lepődtél meg ennyire?

Elécsúsztatom a telefont, hogy ő is megnézhesse azt, ami miatt sikeresen leköptem. Max reggelije, már elfogyott, de én még alig nyúltam az enyémhez, így én is neki fogok, hiszen ma még van egy szabadedzés és egy időmérő.

- Hát ez a lány, kicsit nagyon túlértékelte a tegnapi műsorod,- nevet fel a pilóta- de nem téved sokat.- utal a posztra, ahol Zoe megjelölt Instagramon.

- Lehetne, hogy ezt ne hangoztasd előtte? Így is megjegyezte, hogy egy csokor virágtól, és egy doboz bonbontól nem fog dérdre borulni előttem.- szurkálom a reggelimet.

- Szeretnéd mi?- nevet előttem Max, én pedig értetlenül nézek rá, amíg rá nem jövök mire is gondol.

- Menj a pokolba Verstappen.- dobom meg egy falat rántottával, ő azonban nevetve hajol el előle.

- De most komolyan?

- Erre akkor se válaszolnék, ha nem igen lenne a válasz.- dőlök hátra a székemen, amikor a hotel éttermének bejárata felöl hangok szűrődnek be, majd többen lépnek be egyszerre a terembe.

A két Hamilton, mellettük Bottas, a három férfi mögött pedig Zoe, mellette pedig Chloé. Egy asztalnál foglalnak helyet, és ugyan úgy folytatják a beszélgetést azután is, miután mindannyian szedtek maguknak reggelit. Mivel én megszakítás nélkül őket bámulom, így holland barátom is hátrafordul megnézni kik telepedtek le mögé.

távoLI ARcDove le storie prendono vita. Scoprilo ora