1

28 0 0
                                    

Z pohledu Týny:

Èau. Jsem Týna Popelková je mi 16 a bydlím na statku Sluneèná. Je to kousek od Prahy kam chodím na støední do druháku. Máma mi umøela u kdy jsem byla malá a tátu u taky nemám take tady bydlím jen se svou otravnou a hrozì línou sestrou Sylvou a pár lidma, kteøí pracují na statku. A to je asi ode mì ve.

Z pohledu Janka:

Nazdar. Jsem Janek Linhart a je mi 17. Bydlím v Praze a chodím na støední do druháku. Máma mi umøela u dávno a tátovi jsem úplnì ukradenej. To je nejspí dùvod proè bydlím sám v bytì. Táta je milionáø a hodnì lidí øíká jak musí být fajn mít za tátu milionáøe, ale ve skuteènosti mùj táta stojí za hovno. To je o mì vechno.

Z pohledu Týny:

Slyela jsem nìjakej hodnì otravnej zvuk. Vidìla jsem ji. Já ji vidìla! Poèkat! Ten otravnej zvuk je mùj budík! Rozlepila jsem oèi a rukou nahmatala telefon. Vypla jsem budík, odhrnula jsem peøinu a snaila se nìjak vyhrabat z postele. la jsem do koupelny udìlat si hygienu. Mezitím jsem pøemýlela. Ve snu jsem vidìla mámu. Ale proè? Nìco ve mì mi øíkalo a to nechám být, e to byl jen sen. Poslechla jsem to a pak jsem si uvìdomila e dneska je první den koly. Jeii to ne! Ty dva mìsíce prázdnin utekly hroznì rychle! No nic, vzala jsem si na sebe pøichystaný outfit: modré roztrhané díny a èerný teplý crop top s dlouhými rukávy a la se dolù najíst. Kdy jsem pøila dolù u tam byla Bìta.

Bì(ta): Ahoj Týnko

Já: Ahoj bìto

Bì: Kdy dneska pøijde ze koly?

Já: Já nevím Bìto asi o pùl ètvrté

Bì: Aha dobøe tak si ten první den ve kole uij já jsem taky mìla moc ráda první kolní den

Já: No já se tam moc netìím

Bì: Ale stejnì si to uij

Já: Dìkuju

U jsem dojedla. Tak jsem si vzala batoh a vyrazila na zastávku.

Z pohledu Janka:

Budík. Zase ten krám co èlovìka ani nenechá vyspat! Vstal jsem a el jsem si udìlat hygienu. Samozøejmì jsem nestíhal tak jako vdycky. Ráno se pokazilo døív ne vùbec zaèalo, protoe je první kolní den. Vùbec se mi tam nechce. Komu by se chtìlo e? Popadl jsem pomeranè a vypadl z domu. Bìel jsem na zastávku a cestou mì napadlo jak sakra budu ten pomeranè jíst? Budu ho muset asi nìjak vykuchat. Autobus právì pøijídìl na zastávku a já byl jetì kus od nìj. Kruci! Pokud to nestihnu tak mì ve kole asi zabijou. Vidìl jsem Týnu s Julèou jak nastupují. Týna i Julèa jsou moje spoluaèky, ale moc se s nima nebavím. Dobìhl jsem k autobusu a sedl si na první místo, který bylo po ruce.

Z pohledu Týny:

Dola jsem na zastávku a vidìla Julèu. Julèa je moje nejlepí a taky jediná kamarádka. Obejmuli jsme se.

Ju(lèa): Èau koèko

Já: Ahoj princezno co tady tak brzo dìlá?

Ju: Kouká co?

Já: To teda! Tak co tady dìlá? Vstala jsi abys mìla èas strávit èas se svým klukem?

Ju: Krávo! :-)

Já: :-)

Ju: Ne, ale chtìla jsem tì pøekvapit

Já: Tak to se ti povedlo! :-)

Právì na zastávku pøijel autobus.

Ju: Hele tvùj crash!

Podívala jsem se skrz okno a vidìla Janka jak bìí na autobus do, kterýho já a Julèa právì nastupujeme. Julèa vìdìla, e se mi Janek u dlouho líbí, ale taky stejnì jako já vìdìla, e je to naprostej idiot. Nastoupil chvilku po nás a sedl si hned za øidièe.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 28, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Bez tebeWhere stories live. Discover now