Capitolul 16

665 27 8
                                    


Aria

De ce ma doare asa de tare?

Vad cum Doctorii ies și intra de la terapie intensiva, iar noi ne agitam și încercăm sa ne dea o veste, dar se fac ca nu ne aud, trec în viteza pe lângă noi și nu ne ia în seama. În cele din urma apare în sfârșit și Doctorul lui Adam.

—Bună ziua, avem vesti cât de cât bune, Pacientul Adam Wiliams s-a trezit din coma dar am fost nevoiți să-l băgăm noi în coma indusa. În doua ore îl vom baga în operație, de la lovitura puternica s-a format un cheag de sânge și trebuie operat, dar e risc ca s-ar putea sa nu mai își aducă aminte de unele persoane, s-au amintiri din viata lui ori temporar ori pentru tot restul vieții. Mai pe înțelesul dumneavoastră v-a avea amnezie. Trebuie sa recunosc ca nu ii dădeam nici zece la suta sanse sa supraviețuiască dar e tânăr și puternic. Din păcate nu toți au fost norocoși ca el. Ne spune doctorul și nu știm ce sa facem ori sa ne bucuram ori sa plângem. E un om de milioane știe cum sa explice s-a ocupat în permanență de Adam chiar dacă mai are sute de pacienți.

Au murit foarte mulți oameni în Caranbolul care s-a produs iar din păcate cei vinovați au murit toți motocicliști au sfârșit cu răni grave și au decedat uni pe loc alți la spital. Cel mai grav e ca au murit și părinți și copii, uni copii au rămas în viata dar au murit părinți.

Pe drumul care s-a întâmplat tragedia acum pe marginea lui e plin cu lumânări și coroane cu flori și oameni îndurerați care plâng locul unde au sfârșit rudele lor.

Am venit cu Louis și Alesia sa aprindem și noi lumânări și am adus buchete de flori. Nu poți fi indiferent când vezi atâta lume îndurerată.

Adam e în operație ne-a sunat doamna Victoria, și ne rugăm sa treacă cu bine peste. Doctorul a zis ca v-a dura mult recuperarea dar important e ca a trecut de perioada critica.

Louis și Alesia se roagă de mine sa mergem undeva sa mâncăm în ultima perioada am mâncat mai mult forțat decât de buna voie. Amalia na mai venit la spital și bine face, știu sigur ca nu voi scăpa de ea dar măcar perioada asta cât e Adam în spital sa stea linistita.

Intram într-un restaurant și comandam. Eu comand o salata cu pui iar ei au comandat la fel carne de vita și legume la grătar.

Mâncarea parca îmi sta în gât când îmi aduc aminte ca Adam e în operație. Trebuia sa fiu lângă el dar nu rezolvam nimic. Louis și Alesia au stat permanent cu mine. Alesia ș-a închis barul sa poată sta cu mine e o persoana minunata și cu un suflet bun, Anabel sta în locul meu ia explicat șefului ca nu pot veni și a înțeles.

Mergem în spital sa ii schimbam  pe părinți lui Adam când noi stam pleacă ei când plecam noi stau ei în permanență stă cineva sa ne dea vesti.

********

A trecut o luna de când stau numai prin spitale, Adam încă e în coma indusa azi ne-a zis Domnul Doctor ca încearcă să-l scoată din coma picioarele sa-u vindecat doar ca trebuie sa facă mișcare, ranile de pe el sunt vindecate au rămas mici semne, nu mai arata ca o mumie e doar Adam al meu frumos care doarme cu excepția sutelor de fire și aparate care îl înconjoară.

În fiecare zi vorbesc cu el și ii zic ca îmi e dor să-l iau în brate să-i mai sărut buzele dulci, dar din păcate el nu ma aude. Acum sunt la el și vorbesc iară cu el.

Medalionul dragosteiWhere stories live. Discover now