3. Continuă

73 4 3
                                    

     Nici până astăzi nu îmi amintesc cum a ajuns Irene peste mine. Nici măcar nu știu să fi terminat băutura din ploscă. Într-un fel sau altul, am alunecat dintr-o extremă în cealaltă, în câteva minute. Lepădasem grijile și le înlocuisem cu hohote de râs. Reușisem să îmi opresc mintea cu totul, renunțând totodată la rațiune și principii.

     Buzele lui Irene purtau aroma dulce a alcoolului. Mă săruta tandru, lipindu-și întâi fruntea de a mea, după care ne atingeam nasurile ca, în cele din urmă, să ne împreunăm gurile. Avea mâinile petrecute în jurul gâtului meu, degetele ei înfingându-mi-se în părul de pe ceafă. Sânii i se striveau de pieptul meu și, dacă inima nu mi-ar fi bătut nebunește, aș fi reușit să îi simt pulsul. Îmi încleștasem palmele pe șoldurile ei, strângând cu nesaț de hainele mult prea subțiri. Simțeam cum mă strânge cu putere între coapse, încercând să mă aducă și mai aproape de ea.

     Speram ca nimeni să nu se fi plimbat prin parc la ora aia. Pentru o persoană care detesta manifestările de afecțiune în public, cedasem destul de rapid după câteva guri de băutură. Ce se întâmpla între noi se afla la granița fină dintre afecțiune și indecență, fiind deja cu un picior în tabăra celor din urmă. Lumea din jur devenise un cadru simplu, încețoșat, în care se pierduseră și inhibițiile mele.

     Mi-am strecurat mâinile reci pe spatele ei, plimbându-mi ușor degetele pe linia coloanei. S-a cutremurat la început, iar dinții ei s-au înfipt cu nesaț în buza mea. Am mârâit, dansând cu degetele pe pielea ei ca, în cele din urmă să o apuc de sâni. Întregul ei corp s-a strâns la mine în brațe și a lăsat un geamăt înfundat să îmi gâdile auzul. Fără ezitare, mi-am coborât gura pe gâtul ei, desenând linii fine pe pielea ei caldă. Îi simțeam gustul pe limbă, aroma pielii ei făcându-mi sângele să gonească și mai tare în vene. Parfumul ei, poate prea dulce pentru o zi de toamnă, mă făcea să o doresc mai mult.

     M-a oprit brusc, trăgându-mă de ceafă și dezlipindu-mă de pe umărul ei. Mă privea seducător, pupilele ei dilatate fiind rezultatul alcoolului și al atingerilor pasionale. Gâfâia ușor, pieptul ei ridicându-se și coborând cu mișcări ritmice în lumina palidă a nopții. Aș fi fost în stare să mă hrănesc din ea cu totul, însă privirea ei mă lăsa să înțeleg că avea alte planuri pentru noi. Mâna ei mi-a coborât ușor de pe gât, m-a mângâiat pe piept și s-a năpustit asupra curelei mele. Degetele ei s-au agățat puternic de cataramă, croindu-și drum fără rușine pe sub bata pantalonilor. Mi-am mușcat buza, privind-o direct în ochi, gândindu-mă doar la ce avea să urmeze.

     — Am o idee mai bună, a șoptit, desprinzându-se brusc de pe mine.

     — Nu îmi displăcea nici ce aveam până acum, am stâlcit, gâfâind.

     Mi-a cuprins fața cu palmele și și-a plimbat ușor buzele peste ale mele, fără a-mi da ocazia să o sărut. Pielea ei caldă avea ceva ademenitor, provocator. Chiar dacă nu mă considerasem niciodată un prădător, ba din contra, aveam mereu impresia că eram prea timid când venea vorba de fete, acum aveam certitudinea că amândoi doream același lucru. Ea făcuse primul pas, iar eu aveam datoria de a-i face pe ceilalți.

     — De când nu ai mai fost într-un club?

     Nu am apucat nici să mă gândesc la răspuns, că m-am trezit tras de pe bancă. Mâna ei mă ținea ferm de încheietură, în timp ce picioarele mele se împleticeau haotic. Alcoolul mă lovise atât de puternic încât până și mersul devenise o corvoadă. Nu băusem de câteva luni bune. Nu gustasem nici măcar o gură de bere, iar toleranța mea pentru alcool scăzuse sub pragurile din adolescență. Mă străbătea o senzație de deja-vu: eram din nou un tânăr rebel pierdut la o petrecere de majorat.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Sep 02, 2020 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

JurnalUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum