0.0

422 79 61
                                    

tarihleri ve saatleri alabilir miyim?

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.


tarihleri ve saatleri alabilir miyim?

burayada arkadaşlarınızı etiketlerseniz beni çok mutlu edersiniz


veleno puro= saf zehir

"Tanrı aşkına dur Nayeon!"

Sertçe beni kızlar tuvaletinin soğuk duvarına ittiklerinde sırtımın duvara çarpıp acımasıyla inlemiştim. "Kızlar, sizce bu sürtüğe ne yapmalıyız?" üçündende aynı anda, aynı tonda bir gülüş duyduğumda gözyaşlarım yavaş yavaş benden ayrılmaya başlamıştı. Beni taşıyamayan dizlerimin bağı yavaşça çözülürken kendimi dizime atılan tekme ile yerde bulmuştum. Canım yanmıştı.

"Zırlama gerizekalı, sınav kağıtlarımızı sen okumuşsun, sana ne dedik? Puanlarımızı yükseltmeliydin!" siyah kaba botuyla yerde olan bana bir tekme attıklarında acıyla bağırmış dişlerimi sertçe sıkmıştım.

"Tzuyu, kovayı buzla doldurdun değil mi?" Tzuyu keyifle kafasını sallarken kabinlerden birini açıp içindeki kırmızı kovayı Nayeon'a uzatmıştı. Daha soğuk olduğunu düşündüğüm su vücuduma nüfuz etmeden titremeye başlamıştım.

Nayeon kovayı alıp serçe parmağını su dolu kovaya batırdığında gözlerini kocaman açmıştı. "Hmm bu su yeterince soğuk, soğuktan ölmen dileğiyle Rosie." dedi ve kovadaki tüm suyu kafamdan aşağıya döktü. Hissettiğim ani hava değişimi tir tir titrememi sağlamıştı. Zaten titriyordun Rosie.

Saçlarım, okul kıyafetim, çantam ve yanıma aldığım her şey sırılsıklam olduğunda kuruyan yanaklarım yine ve yine ıslanmış ağlamaya başlamıştım. Buz parçaları üstümde duruyordu bu yetmemiş gibi kırmızı kovayı üstüme attıklarında üç kızın kahkaha attıklarını işitmiştim.

"Yah Sana shi~ Sence bu manzara sosyal medyayı çalkalamaz mı? Bir fotoğrafa ne dersin?" Tzuyu kahkahasının ardından konuştuğunda yüzümde bir flaş patlamıştı. Berbat haldeydim. Bu halde fotoğraflarım yayılırsa yaşayamazdım, beni yaşatmazlardı.

Üç kızın tuvaletten ayrıldığını kapı sesi ile anladığımda telefonum titredi. Islak eteğimin iç cebinden telefonumu çıkardığımda saçımdaki damlalar ekranı ıslatmaya başlamışlardı gözyaşlarım ise damlalara eşlik ediyordu.

Ekranı kaydırıp kilidini açtığımda mesajlar kısmına girmiştim.

revengeboyjk: intikam alacağın kişiyi seç roséanne,
ve neler olacağını keyifle izle.

revengeboyjk: intikam alacağın kişiyi seç roséanne,ve neler olacağını keyifle izle

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

©2020| ancrusia

Você leu todos os capítulos publicados.

⏰ Última atualização: Sep 06, 2020 ⏰

Adicione esta história à sua Biblioteca e seja notificado quando novos capítulos chegarem!

veleno puro,rosékookOnde histórias criam vida. Descubra agora