hoofdstuk 1

5.5K 138 9
                                    

HEEYY LISAA! Ik draai me om en zie Zoë op me af rennen en knuffelt me. HEEY ZOËË! en knuffel haar terug. Lisa zullen we vanmiddag film bij mij gaan kijken? Ja leuk! Gelijk na school? Ja s goed.

Eindelijk de bel gaat school is uit. Ik loop naar mijn kluisje en wacht op Zoë. Hey sorry de leraar flipte en heel de klas moest blijven zitten. Maakt niet uit, zullen we gaan?

Welke film wil je zien? Doe maar 'honey'. Hey mag ik mee kijk? Jesse staat in de deur opening. Hij s zo knap! Maar ik kan niet op hem zijn want hij is de broer van mijn beste vriendin.. Tuurlijk mag je mee kijken, zegt Zoë. Jesse ploft naast mij op de bank. Ik krijg het warm. Ik ga even wat te eten en drinken pakken ben zo terug. Zoë loopt weg richting de keuken.

Lisa? Ik kijk jesse aan. Wat is er? Eeuuh nee niks laatmaar. ZET DE FILM MAAR AAN HOOR! Schreeuwt Zoë door de kamer. Jesse komt dichter tegen me aan zitten en Legt zijn hand op de mijne. Ik begin te blozen,het is dat we de gordijnen dicht hebben gedaan en dat het donker is anders merkte hij het. Ik kijk weer naar de film maar kan mijn gedachten er niet bij houden. Want jesse's hand ligt nogsteeds op die van mij. Al snel kimt de aftiteling in beeld. Zoë doet de gordijnen open en ik trek snel mijn hand terug.

Zullen we pizza bestellen, want ik heb honger? Vraagt Zoë. Ik stem in en jesse ook.

Als de bel gaat rent Zoë naar de duur.

Zal ik aan jesse vragen waarom hij mijn hand vast hield of niet? Ik besloot het niet te doen want houd een hand vast houden nou in, vast niks. De pizza's Zoë loopt de kamer in een geeft ieder zijn pizza. Lisa mag ik een stuk van jou pizza ? Nee die is nu van mij en ik deel niet haha. Jesse begint me te kietelen en pakt een stuk pizza uit mijn doos terwijl ik lig te schateren van het lachen. Snel probeer ik ook een stuk pizza uit jesse's doos te pakken maar Het lukt niet. Hij kan blijkbaar tegen kietelen. Als jesse opeens niet oplet grits ik een pizza punt uit de doos. Jesse grinnikt en begin me te kietelen. Zoë is intussen drinken halen voor ons. Ik begin hard te lachen en val om. Jesse gaat door met kietelen en gaat houd me in de houdgreep zodat ik niet weg kan. Durf bog 1 keer een stuk pizza van mij te stelen! Zegt jesse lachend. Ik probeer uit de houtgreep te komen en we vallen om jesse beland boven op me. Dan komt zijn gezicht dichter naar de mijne en ik voel zijn zachte lippen. Ik trek terug, dit kan niet je bent de broer van mijn beste vriendin. Dalijk word ze boos. Dan houden we het geheim zegt jesse. En snel drukt hij een weer zijn lippen op de mijne. Als we de trap horen kraken gaat jessen snel van me af en eten we weer verder aan onze pizza.

Als we onze pizza ophebben blijf ik nog even bij Zoë en Jesse maar ga dan toch naar huis. Als ik thuis ben maak ik me klaar om naar bed te gaan en ga liggen. Na 2 uur kan ik nog niet in slaap komen. Ik moet steeds maar denken aan de zoen van vanmiddag met jesse. Voelt hij iets voor me of is het voor hem gewoon voor de lol. Ik zoek afleiding en pak mijn mobiel en check mn berichjes. Hey, ik heb er 1 van Jesse. Heey, was gezellig vanmiddag dat moeten we vaker doen. Misschien kunnen we een keer samen afspreken. x Jesse. Ik lees het berichtje en type terug. Jaa het was inderdaad gezellig vanmiddag. Misschien morgen om 14.00 bij het parkje? x Lisa. Ik leg mijn mobiel weg en val al snel in slaap van de moeheid.

**********
Hey dit is mijn eerste boek ik hoop dat jullie het leuk vinden! ❤

Xxx J

verliefd op de broer van mijn beste vriendin?!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin