Message30

1.4K 64 32
                                    

-Te jó isten! Hogy áll a hajam? Lehet rossz ötlet volt befestenem szőkére?! Basszus!-Crystal már az esküvői ruhájában volt. A haja egy laza kontyba volt fogva. Pár tincset viszont szabadon hagyott amik gyönyörűen omlottak a vállára.

Sminkje is csodálatos volt. Nagyon kulturált volt, és natúr. Csupán csak egy dolog hiányzott róla. Egy ékszer. Eszembe jutott valami. Gyorsan kirohantam a szobából és átfutottam az enyémbe. Kotorászni kezdtem a fiókomban.

-Meg is van!-vissza rohantam Crystalhoz.-Csukd be a szemedet.-mondtam, mire először felvonta a szemöldökét, de utána megadta magát és lehunyta íriszeit.

Mögé léptem és óvatosan feladtam rá a nyakláncot.

-Kinyithatod a szemedet.-mondtam. Crystal így is tett. Ahogy megpillantotta magát, elnyíltak az ajkai egymástól.

-April ez... hihetetlen!-suttogta.-Köszönöm.-a tükörből nézett vissza rám, egy hálás mosollyal az arcán.

-Nincs mit, de mostmár kimegyek.-mondtam. Crystal pánikba esett. Látszott rajta.-Te vagy a legszebb és legszexibb menyasszony akit valaha láttam, Michael nagyon szerencsés lehet.-mosolyogtam, majd kimentem a szobából.

Ahogy kiértem a kertbe, ledöbbentem. Olyan gyönyörű helyszín ez. Luke és Ashton egymással beszélgettek. Mindketten felém kapták a tekintetük. Luke az arcomat fürkészte. Aston meg halványan mosolygott.

Odamentem.

-Hali.-öleltem meg Ashtont.

-Szia.-mosolyogtam Luke-ra. Viszonozta a gesztust, és átölelt.

Ekkor megszólalt a zene.

MessageWhere stories live. Discover now