0.1: one shot ✔

248 39 61
                                    

"Sonunda!" diyerek zaferle gülümsedi Jungeun. Sevgilisi Seokwoo'nun günlüğünü aldı eline. Yaklaşık altı aydır çıkıyorlardı ve beş aydır Seokwoo bu günlüğü turtuyordu. Tuttuğu bu günlüğü ise sevgilisi Jungeun'dan deli gibi saklıyordu.

Okul dolabı önünden çıkıp koşarak okul çatısına gitti Jungeun. Bir sonraki teneffüse ziline kadar tam yarım saat boyunca, çatıdaki ders çalışma köşesi yerine bu günlüğünü okuyacaktı. Ve zile çok az kaldığında ise Seokwoo'nun yanına gelmesini tembihlemişti.

Çünkü onlar, okuldaki tek kamera olmayan yerde, çatıda buluşuyorlardı.

Jungeun iç çekti, heyecanla. Kendisinden bu kadar gizli tutulan günlüğe ulaşmanın heyecanı vardı üzerinde. "Başlayalım bakalım." dedi Jungeun, kitabın ilk kapağını açarken.

"Sevgili günlük. Bugün bizim birinci ay dönümümüz. Evet, daha kısa bir zaman olmuş olabilir ancak Jungeun ile daha hiç el ele bile tutulmadık. Normal sevgililer gibi dışarıda da buluşamadık. Ben bunu, derslerine yoğunlaşmasından dolayı olduğu düşüncesindeyim. Umarım sen bana şans getitirsin sevgili günlük."

Jungeun, suratındaki aptal sırıtış ile diğer sayfaya geçti.

"Sevgili günlük. İlk sayfa üzerinden tam bir hafta geçti ve biz bugün Jungeun ile parkta buluştuk. İnanabiliyor musun o benim elimi tuttu!
Çok heyecanlandım gerçekten. Aylardır alınması için ağladığı oyuncağına ulaşan bir çocuk gibiyim bugün.
Gerçekten bana büyük bir şans getirdin sevgili günlük. Bugün bir ay bir hafta oldu. Deli gibi o gün üzerinden kaç gün geçtiğini sayıyorum her gün."

"Ben de bu kadar çocuklaşsam, ben de hep saklardım utancımdan Seokwoo. Meğer, dışarı asla yansıtmadığın altı yaşında bir çocuk varmış içinde." dedi Jungeun, sırıtarak.

"Sevgili günlük. Bugün altıncı ayımız ve ben en son dört buçuk ay önce buraya bir şey yazmışım. Birazdan çatıya Jungeun ile buluşmaya gideceğim. Yaklaşık iki aydır çatıda yemek aralarında ya da ders aralarında buluşuyoruz. Çünkü bir yerlere gelebilmek için ikimizde okuldan sonra çok çalışıyoruz. Hatta, altı ay öncesine kadar küs olduğum matematikle altı aydır dost oldum. Jungeun'un sayısalı, matematiğimi düzeltmeye yetti. Bir de, bu son sayfan olacak sevgili gümlük. Çünkü anladım ki gümlük tutmak bana göre değilmiş."

Son sayfa ardından Jungeun gülümseyerek bakarken Seokwoo'nun cümlesi ile yutkundu. "İzin almamıştın."

Jungeun başını kaldırıp sevgilisine baktı. "Aramızda böyle şeylerin lafı olmamalı Seokwoo. Hem, okurken çok mutlu oldum her satırında. Neden bu kadar sinirlendin ki?"
Seokwoo kaşlarını çattı. "Çünkü hepsi çok saçmalıklarla dolu sayfalar Jungeun."

Jungeun başını iki yana salladı. "Değil Seokwoo. Kendinde misin, okurken çok eğlendim diyorum?"

"Ama ben utancımdan yerin dibine girmek üzereyim Jungeun." diyerek kendini savundu Seokwoo.
Jungeun gülümsedi. "İlk el ele tutuştuğumuzda bu kadar heyecanlandığını düşünmemiştim."

Seokwoo kafa salladı. "Tabii ki heyecanlanırım. Hâlâ daha el ele tutuşmaktan ilerisine gidemedik. Altı ay oldu ve ben hâlâ seni öpemedim Jungeun-"
Seokwoo şaşkınlıkla gözlerini açarken, yarıda kestiği cümlesi Jungeun'un kıkırdamasına neden olmuştu. "Anlamadım?"

Seokwoo omuzlarını düşürdü oflayarak. "Gerçekten şu anda ölmek için dua etmeye başlayabilirim."

Seokwoo, başını eğip gözlerini kapattığı ilk anda Jungeun ses çıkarmadan yaklaşık Seokwoo'nun dudağına buse kondurdu. Geri çekilip, ellerini utançla arkada birleştirdi Jungeun. Seokwoo ise bir müddet gözleri kapalı durup, olayı idrak etmeye çalıştı. "Bu gerçek miydi?"

Jungeun kahkaha attı. "Evet Seokwoo, bak bence biraz uyu. Hiç iyi değil aklın."

Seokwoo gülümseyerek kafasını kaldırdı. Suratında saf bir sırıtış vardı. "Sen beni öptün mü yani?"
Jungeun, gözlerini kaçırarak kafa salladığınsa Seokwoo etrafa bakındı. "Canımı şimdi alsalar pişman olmam." Jungeun kaşlarını çattı. "Düzgün konuş!"
Jungeun gülmemek için alt dudağını kemirdi. "Bu arada, günlüğe başladığında 'sevgili günlük' yazdıktan sonra virgül koyar ve hemen altındaki satırdan devam eder sevgilim."

"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Shipi beğenenler için söylüyorum, ship tamamıyla framabeli aşkıma aittir

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Shipi beğenenler için söylüyorum, ship tamamıyla framabeli aşkıma aittir. Shipi sevenler hemen bu hesaptan kitaba ulaşabilirler. O kitabı da okuyun, pişman olmazsınız.

💕

Diary ➵ kim lip + rowoon ✔Where stories live. Discover now