Bölüm 18

1.1K 46 10
                                    

MEDYA: MEDYADA BENIM YAPTIĞIM EDIT VARR

ÖNEMLİ!!!: KESINLIKLE VE KESINLIKLE +18 +18 +18!

.

.

RUGGERO'dan

Karol tşörtümüde çıkardıktan sonra bende artık dayanamadım ve onu yatağa ittim. Sonra pantalonumu çıkardım ve onunda taytını çıkardım... Sonra sadece iççamaşırlarımızla kalmıştık ve deli gibi öpüşüyorduk. 


KAROL'dan

Şuan Ruggeritom ile sadece iç çamaşırlarımızla öpüşüyorduk. Onu son öpüşüm olacaktı bu yüzden belki abarttım. O ellerini Tini'ye değmiş olabilir ama o eller şuan bedenimin üstünde. Şu an tek düşüdüğüm şey aldığım zevkti (TÖVBE TÖVBE BENDE BUNLARI ŞİMDİ Neyse hfhfggh)

Daha sonra Ruggero benim sütyenimide çıkardı. Daha sonra kilodumu indirdi bende onun bakstırını indirdim yani şu an resmen çırılçıplaktık! Daha sonra o her tarafımı yalamaya başlamıştı... Ben sadece uyuştuğumu hissediyordum. (BUNLARI YAZARKEN NASIL YAZIYORUM BİLMİYORUM AMA HSDDHGGF MUQ)

Daha sonra bacak aramdan özel yerime kadar geldi. O an inlemeye başladım. Sanki o da inlememden zevk alıyormuşçasına daha sert yalamaya başladı...


RUGGERO'dan

Şu an onu yalayarak inletiyorum ve o inleyince daha sert yapıyorum bilmiyorum ama bu bana zevk veriyor en sonunda penisimi onun özel yerine getirdim... Acıyla inliyordu...

.

.

.

DEVAM EDECEK!!!

.

ŞIMARIK KIZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin