REGULI REGULI REGULI

113 17 7
                                    

❝ YOU CAN'T GIVE UP!MAYBE THIS IS WHAT WE WERE BORN TO DO, WE ARE THE CHOSEN ONES

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

YOU CAN'T GIVE UP!
MAYBE THIS IS WHAT WE WERE BORN TO DO, WE ARE THE CHOSEN ONES.























❝ THERE ARE NO SUCH THING AS COINCIDENCES

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

THERE ARE NO SUCH THING AS COINCIDENCES. THIS IS FATE.

*°•⊹. EVOGENE ! ⋆°.༄
OOO. REGULI

REGULI ! <3♡☆

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

REGULI ! <3♡☆

OO1. COMPORTAMENT
nu va purtati urat, nu va certati
(nici cu mine, nici cu ceilalti). urati personajul, nu cel care l-a facut

OO2. FARA SUPARARE
nu va suparati daca nu sunteti alesi, vor mai fi apply fic-uri in viitorul apropiat, am o gramada in ciorne, asteptand sa fie postate.

OO3. DIVERSITATE
nu faceti personaje basic, vreau cat mai diversificate, cat mai multe diferente, etnii diferite, sexualitati, fete, baieti, fiti creativi! nu toate fetele trebuie sa fie albe si blonde iar baietii nu trebuie sa aiba 1.90 si sa fie cei mai puternici din lume, VREAU DIVERSITATE!

OO4. ACTIVITATE
daca sunteti alesi, va rog sa cititi cartea, sa dati stea, sa comentati, fiti activi, sa adaugati cartea in lista voastra de lecturi. ma ajuta foarte mult parerile si sfaturile voastre. critica constructiva este binevenita! pentru mai multe sanse sa fiti acceptati, dati-mi follow.

OO5. PERSONAJELE MELE
va rog sa va uitati si la personajele mele (am doua fete si doi baieti) inainte sa va inscrieti doar pentru a evita posibilitatea de a avea acelasi faceclaim.

OO6. MOARTEA PERSONAJELOR
tinand cont ca aceasta carte va avea loc intr-un joc video unde nu e atat de greu sa mori, asteptati-va la mai multe decese, nu la inceput totusi. vor muri pe parcurs, aproape de final probabil. parola este casa in care ar fi personajele voastre daca ar merge la hogwarts, daca nu ati vazut Harry Potter, atunci puneti genul de carte/film/serial care ar fi preferatul personajului vostru. nu va atasati prea mult de personaje daca nu vreti sa fiti raniti.

OO7. FORMULAR
deobicei va rog sa va inscrieti cu doua formulare: fata si baiat deoarece de cele mai multe se intampla ori sa fie prea putine fete, ori prea putini baieti si nu vreau sa fie asa dar stiu ca sunteti toti ocupati cu scoala asa ca daca nu aveti destul timp, faceti doar un formular.

OO8. FACECLAIMS
nu folositi faceclaim-uri foarte overrated si basic darrr sa alegeti pe cineva care are acolo cateva poze macar :)

OO9. PERSONAJE
nu va faceti personajele perfecte, toata lumea are defecte. de asemenea, nu trebuie sa aiba cel mai fucked up backstory neaparat (desigur, nu e nimic gresit daca faceti asa, e binevenit, tinand cont ca suntem in 2100 si toti astia isi petrec ore in sir jucandu-se un joc video😂)

O10. RABDARE
asteptati si nu imi faceti spam sa pun capitol nou, uneori poate nu am chef sau timp, mai am pe langa acest apply fic, inca trei plus alte lucruri de facut. eu sper sa imi fac timp sa pun un capitol pe saptamana? dar exista posibilitatea ca programul sa se schimbe, cum am mai zis, ne concentram pe scoala.

O11. INTREBARI
daca mai aveti intrebari, nu ezitati sa le puneti. vreau sa iasa bine asa ca orice nedumerire aveti, va rog sa ma intrebati. sunt mai mult decat bucuroasa sa va ajut.

formularul se afla la al patrulea capitol!

EVOGENE, apply ficUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum