Kan jeg ikke bare tage hende

314 3 0
                                    

Johan's pov.
Jeg kommer ind i mit klasse værelse, jeg går hen til mit kateter og mine elever sidder der allerede og pigerne sidder med deres små korte skørter, det eneste der går igennem mit hoved er hvem jeg vil vælge idag, som i kan gætte er jeg en player, og et perverst svin, men hvem kan dømme mig, altså tænk lige på hvis man tog en lille pige på et kateter og gav hende et butplug i røven oooog, ufff altså jeg har allerede boner på altså.

Jeg ryster på hovedet og smiler til en af mine elever helt foran, hun er den frækkeste sag jeg har i denne klasse og helt klart på hele campus.

Jeg tager papirende som de skal lave idag op af min taske, samt min MacBook så jeg kan skrive lidt.
Da jeg har fundet dem frem, kigget jeg igen forsigtigt op på min frække elev, jeg går med faste skridt hen til hende og giver hende et papir og visker at hun skal tage sin computer frem, jeg går så videre til de andre og rækker dem deres papirer.

"Godt så idag skal i lave en dating profil, for sjov selvfølgelig, men synes det kunne være sjovt at se hvordan i klare denne stil" siger jeg og smiler smørret " når, ja i skal være seriøse denne stil er 25% af jeres årskarakter" siger jeg igen

Jeg vender mig om og går hen til mit karterer og sætter mig, jeg kigger på hende igen, hun er så perfekt.

Jeg kigger op fra min computer, og slår mig selv i hovedet " undskyld allesammen, glemte sku at sige i skulle bruge computer til opgaven, i får resten af dagen til den"

Jeg kigger på nogle af drengene så kigger op under nogle af pigernes skørter, jeg mærker vreden boble
"Carter og Damien, eftersidning" siger jeg højt. De måber begge og spørg hvorfor, jeg kigger bare på dem og de begynder at lave opgaven.

Jeg åbner facebook på min computer og finder Cher på facebook og skriver en hurtig besked.

Facebook
Johan/ hey.. kan du finde ud af opgaven
Cher / hej, altså det er lidt en mærkelig opgave, men det er meget sjovt.
Johan/ hvad får du da skrevet
Cher/ noget med nogle fetich og hvad jeg leder efter du ved😛
Johan/ hvad med din type af fyr?🤔
Cher/ tror næsten alles type herinde er lidt alla dig, frække😉

Jeg kigger undrende op på hende og møder hendes øjne, hun vil have mig det må hun ville.

Jeg stoppede med at svare hende da jeg hellere vil snakke med hende efter skole på mit kontor.

Alle er ved at være færdige og begynder at gå, da der kun sidder to tilbage og jeg ser hvem hende den anden er bliver skuffet, det er Amanda, hun er en dramaqueen.

Timen er slut og Amanda venter med at gå ud, men får hurtigt sagt at vi kunne snakke en anden dag.

Cher pakker sine ting langsomt og pirrende sammen, hader at vente men på samme tid elsker jeg den måde hun bider sig i læben på, jeg ånder tungt og liderligt ud.

Hun hopper op på sit bord og lænder sig til bage samtidig med at hun tager sit ene knæ op mod brystet og sætter foden i bordet.

Jeg studere hende grundigt, og lægger mærke til hun har en lille gennemsigtig g-streng på, hun kigger meget uskyldigt på mig, som om hun ikke ved hvad hun gør ved mig, hendes blik lander på min store boner, så hun rødmer.

Vent rødmer hun, måske er hun uskyldig.

Jeg går roligt hen til hende samtidig med at jeg knapper mine bukser op, så jeg får mere plads i dem.

Jeg stiller mig imellem hendes ben, og tager hårdt fast om hendes kæber, trækker hende i et hårdt tag op imod mit ansigt så hun sidder op, hun stønner svagt.

Den elev jeg ikke kunne holde mig fraWhere stories live. Discover now