Capitolul 14

838 78 18
                                    

Uneori parcă am creierul obosit și refuză să mai funcționeze :))) Nu știu de ce dar creierul meu refuză se se concentreze la ce e în fața mea , nu cred că am înțeles nici măcar un sfert din el.Deci prin urmare e primul capitol pe care chiar va trebui să îl corectez și sper să o fac în următoarele zile. Sper să înțelegeți ceva din ce e în capitol :)))


Perspectiva lui Levi


M-am uitat peste lista mea pentru a treia oară , blestemându-mă pentru a fi atât de obsedat de a verifica lucrurile ca tata.Dar am împins batjocurile pe care știu că Po le-ar spune din capul meu și am verificat lista din nou.

Perne.Verificat.

Pături.Verificat.

Lumini.Verificat.

Mâncare.Verificat.

Laptop. Verificat.

Mă uit în jurul spațiului pe care l-am amenajat pentru mine și J. Totul e la  locul lui, exact așa cum mi-am dorit să fie. A fost  puțin riscant să o fac  aici, pe terenuri care  practic, sunt ale haitei. Dar e un risc pe care mi-l asum  cu bucurie doar ca să-l fac pe J să zâmbească.

În plus, mătușa Katty a promis că va ridica o barieră  pentru a ține totul și pe toată lumea în afara acestui spațiu. Chiar nu merit pe cineva ca ea, adică nu trebuia să facă asta pentru mine. Nu a trebuit să mă ajute să mă strecor să-l văd pe J sau să mă asigur că nu ne-a urmărit nimeni, dar a făcut-o. Ea a fost întotdeauna aici pentru mine și am mulțumit Zeiței  zi de zi că e în viața mea.

"Nu crezi că e puțin simplu puștiule?"Ea a spus în timp ce se uită la ce am aranjat.

"Trebuie să fie simplu,"Am spus ignorând privirea ei neimpresionată . "J nu pricepe nimic extravagant, nu o va prețui la fel de mult ca alții.Asta...cred că îi va plăcea."

"Cum spui tu,"Ea a răspuns ridicându-și mâinile în apărare."Vrei să îl aduc aici?"

"Am sentimentul că nu-i va plăcea teleportarea." Glumesc știind că probabil și-ar ieși din minți dacă i s-ar întâmpla asta. "În plus, trebuie să mergem în altă parte mai întâi."

"Deci treaba mea aici e încheiată?"Ea a întrebat și am încuviințat cu un zâmbet înainte să o îmbrățișez strâns."Atingi. Mă atingi Levi."

O ignor și o strâng mai tare . Mătușa Katty se poate preface că este rea cu  mai puține emoții decât un zid de cărămidă, dar o știu de  suficient de mult timp ca să știu că îi plac îmbrățișările. Chiar dacă nu o va recunoaște niciodată.

O eliberez până la urmă și îmi trimite o expresie  agravată,care se schimbă  imediat într-un zâmbet. 

"Să te distrezi în seara asta,"Ea a spus sinceră și zâmbetul doar mi-a crescut.

"O voi face.Mulțumesc pentru tot,"Am spus recunoscător .

"Amintește-ți , frecatul  e prietenul tău,"Ea a tachinat, dispărând înainte să mă pot apăra.

Îmi îndepărtez gândurile  care vin cu implicațiile ei, J și cu mine suntem  foarte departe de acea etapă și nu aveam nevoie să mă gândesc la asta.

M-am uitat la spațiu încă o dată pentru a mă asigura că totul e perfect înainte să mă îndrept spre zona în care de obicei îl găsesc pe J.

E ciudat că, în  tot acest teren imens , el pare să fie întotdeauna în aceeași zonă. M-am gândit că ar putea fi pentru că el a rămas în jurul meu, dar când mă gândesc la asta, nu s-a potrivit cu ceea ce crede haita.

ROGUE | manxman-TRADUCERE ✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum