Capitolul 1

1.4K 51 4
                                    

Asta sunt eu .Patri .ce sa va zic despre mine ..am aproape 27 de ani si inca nu am o viața ,da okey stiu la ce va gânditi si nu ,nu sunt o fantomă ma refer la a-mi găsi si eu un baiat cu care sa fiu sau să-mi trăiesc viața la extrem împreună cu el logic.

~si de aici începe povestea ~

Fac asta ca sa ma întrețin ,sa am unde locui , sa am ce mânca.E greu in ziua de azi cu serviciul si e mai bine daca stau pe spatele lui cu,acest domn care m-a gasit drogat pe scara unui bloc.Ce cauta acolo ? Sincer nu stiu dar prefer sa cred ca se ducea la vreo dama de companie.Iar condiția sa fiu mereu cu el era:oral .Oral.Oral.Iar toata ziua numai asta voia ,dar ce puteam face altceva ,nu-i pot întoarce spatele chiar acum cand am atat de mulți bani si am cu ce ma întreține .

Si totuși de ce trebuia sa ne urmărească cineva cand facem asta vreau sa fie privat ,vreau si eu intimitatea mea.Vai..Deci cred ca am realizat un lucru *revelatie se aprinde beculetul* cred ca încep sa ma îndrăgostesc ,nu nu se poate, ce se întâmpla cu mine.

Eram pe marginea piscinei lui la vila bengoasa unde a spus ca e un loc special ,oare sa ma simt bine ? si vine către mine și-mi zice asa cu voce de doamne fereste:
El:Suge ! si ca să-i fac pe plac m-am ridicat si l-am luat in gura .Si-a pus mâinile pe capul meu si a început să-mi împingă capul înainte,era placut pana am inceput sa ma sufoc.Văzând si el asta mi-a dat drumu.Cred ca sunt doar jucaria lui..nu-i pasa de mine.

Dupa ce l-am terminat s-a ridicat si mi-a înmânat un prosop si niște bani
Patri:Mersi,insa nu-mi raspunde

Încercam să-mi șterg pata de pe tricou si fără noroc acolo avea sa rămână mereu ca amintire a zilei in care era sa ma sufoc super si era tricoul meu favorit preferat.

Si totusi stau asa sa ma gandesc,oare el are vreun interes cu mine sau poate nu vreau poate pe mine se poate descărca de treburile de la serviciul lui .Da chiar eu nu stiu ce meserie practica ,poate e ceva om de afaceri tinand cont ca plăteste bine sugatorile lui *eh eh v-ati prins ?? :>*

Dirty Lovin-Atunci cand destinul te aduce langa persoana iubita -(yaoi)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum