Chapter 14- Part 2

935 57 20
                                    

Хари ме изкара от колата насила.

- Къде по дяволите се намираме?! Защо ме доведе тук?!

- Млъквай, влизай в къщата!

Избута ме да вляза в къщата и влезе след мен, като заключи вратата. За щастие около входа нямаше хора. Хари ме хвана за кръста и влязохме в хола.

- Ооо, Стайлс, коя е новата придобивка? - започнаха да се чуват тем подобни думи и подсвирквания. Една руса дойде до мен и започна да се върти в кръг около мен и да си играе с косата ми.

- Хм.. хубавка е. Очаквах повече от теб, Стайлс, но и тази не е зле. Да видим след колко време ще я смениш... аз залагам на седмица. - каза, обърна се и си седна на мястото.

- Не берете грижа за това - каза Хари и се усмихна - хайде скъпа, ела да се качим горе в спалнята.

Опитах се да се измъкна, но Хари беше силен. Прекалено силен.

Влязохме и ме бутна на леглото. Качи се върху мен и започна да ме целува и опипва. Опитах се да се разкрещя, но ми запуши устата. Приближи се до ухото ми и прошепна:

- Шшт, млъквай, ще го направя, но не тук. Но това си остава между нас-ясно?! Онези долу ТРЯБВА да си мислят, че съм те изчукал!

- Д-добре. -едва промълвих.

Той стана и легна до мен. Започна нещо да рови в телефона си.

-Пусни си косата и я разроши. И си дръпни блузата леко така, че едното ти рамо да е голо. Да се надяваме, че ще се вържат.

- Добре.. отивам до тоалетната.

Влязох и си измих лицето и ръцете. Направих каквото ми каза Хари- вързах си косата и си дръпнах блузата. Върнах се в стаята. Хари беше прав до вратата.

- Излизай. Време е да слизаме долу. - каза и ми отвори вратата.

- Добре. - отвърнах и излязох.

After all/bulgarian versionTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon