4.rész

1.7K 57 11
                                    

Sofia Balck

Nagyon jó napot töltöttem tegnap Siriussal az apámmal furcsa ezt mondani. El sem hiszem hogy itt van velem, azért kicsit meglepett hogy Harry a keresztfia de örömmel tölt el a hír hogy van egy rokonom itt a Roxfortban belül is. Ezért reggel korábban keltem mint szoktam egy hatalmas vigyorral az arcomon. Végre ma lesz az első tanítási nap ami miatt kicsit izgatott vagyok. Az első órám azt hiszem bájitaltan lesz ahol remélem Hermione vagy a srácok közül valamelyik mellett ülök de nagy valószínűséggel Harry lesz az mert Hermione és Ron eléggé össze vannak melegedve. Nagyon édesek meg kell hagyni. Vissza rázódtam a valóságba és ráeszméltem hogy már 20 perce a gondolataimba merülve ülök az ágyon. Gyorsan felöltöztem ami nem másból áll mint egy fekete szoknyából,egy fehér ingből és a griffendéles taláromból. Na meg persze elmaradhatatlan a nyakkendő is amit mindenkinek kötelező viselnie. Rohantam is gyorsan a bájitaltan terembe mert lassan becsöngetnek végig futottam a kihalt folyosón mert valószínűleg én vagyok az egyetlen aki késik és a többiek már a teremben vannak. Pont csöngőre beértem és levágódtam Hermione mellé úgy látszik a fiúknak ez egy hagyomány hogy egymás mellett ülnek. Belépett a tanár azaz Lupin professzor,apa mesélt róla hogy mikor kicsik voltak legjobb barátok lettek itt a Roxfortba meg Harry apukája is közéjük tartozott.

40 perccel később

Lupin professzor kijelentette hogy felad egy beadandó feladatot és a párokat ő jelöli ki.
-Gregory Monstro, Hermoine Granger kisasszonnyal.-jelentette ki a tanár. Hermione nem igen örült ennek de végül belenyugodott.
-Pansy Parkinson, Ron Weasleyvel. Vincent Crak, Harry Potterrel. És nem utolsó sorban Sofia Black pedig Draco Malfoyyal.-fejezte be a tanár a párok össze rakását.
Na igen ha ezt tudom hogy ő lesz a párom inkább leadom a bájitaltant. Még hogy én és az az arrogáns szőke, nonszensz.
-A feladat pedig készítsetek egy olyan bájitalt ami szerencsét ad az embernek. 4 hónapotok van rá. Sok sikert! -mondta Lupin professzor és kisétált a teremből.

Draco Malfoy

Kicsit azért örülök hogy az új lányt kaptam igaz hogy sárvérű de okoskának látszik csak úgy mint az a mugli Granger. Így legalább kettő legyet ütők egy csapásra, lesz egy ötösöm bájitaltanból mert úgyis egyedül fogja megcsinálni mert nem segítek neki és idegesíthetem azt a nyomorék Pottert is csak mert tegnap ahogy McGalagonya professzornőt kerestem meghallottam hogy Sirius, Potter és ez az új lány azt hiszem Sofia beszélgettek hogy rokonok.

Sofia szemszöge:

Miután Lupin professzor bejelentette hogy kivel vagyok párba egész nap letört hangulatom lett mert Harry figyelmeztetett hogy ez az arrogáns aranyvérű Malfoy mikre képes a győzelemért.

Bűnbeesés /Draco Malfoy/Where stories live. Discover now