Capitolul 01:The beginning.

3.1K 110 35
                                    

      Privesc în oglindă încă o dată fiind mulțumita de imaginea mea. Părul blond era lăsat lejer în bucle pe spate iar o rochie albastră puțin deasupra genunchiului părea a fi a doua mea piele mulându-se perfect pe mine.Îmi trec mâinile pentru o ultimă dată prin păr și mă încalt cu pantofii cu toc mic.Vreau să par serioasă si sa inspir incredere .Îmi iau poșeta plic,telefonul și cheile de la masină de pe masă.Cobor scările cu atenție și intru în bucătărie unde mama mă întâmpină cu un zâmbet larg.Deși trecută de 40 de ani,mama arată mai bine ca niciodată și ,pot spune că se menține tânără.

-Ești sigură că vrei să faci asta? Ai putea lucra la firma tatălui tău ca director ad-
junct și...mă întreabă mama în timp ce lucra la niste clătite,cel mai probabil pentru tata el fiind un fan "înfocat" aș putea spune al clătitelor.

-Mai sigură ca niciodată,mamă.raspund hotărâtă în timp ce sorbeam liniștita din ceasca cu cafea.

-Păi atunci,succes draga mea.

Voi avea nevoie.Adică... Mai sunt cel putin 20 de tipe disperate pentru acel job.Mă ridic de la masă luându-mi la revedere de la mama.Contactul cu aerul cald de afară mă face să tresar ușor deoarece temperatura de afară e cu mult mai mare decat cea din casă.

Deschid portiera unui Volvo alb pe care l-am primit la 18 ani și îmi arunc geanta pe bancheta de lângă mine și mă așez comod.Trag aer în piept și expir.Chestia asta mă calmează mereu.Ce se poate întampla rau? Bag cheile în contact și pornesc radioul pe Playlistul numărul 2.Dau muzica la maxim fredonând odată cu artistul .

Ciudat,astăzi străzile L.A.-ului sunt mai aglomerate ca nicodată.Opresc masina când culoarea semaforului trece din verde în roșu.Iau telefonul de pe bord și îi trimit mesaj prietenei mele ca ne întâlnim după interviu.

*

-Bună ziua domnișoară.Ați venit pentru interviu?

Mă răsucesc și ,în fata mea îmi este dat să vad un bărbat brunet,îmbrăcat cu o cămasă neagră și o pereche de blugi bleumarin închs. Oh Doamne cred că salivez.

-Amm..da .Adică da pentru interviu. spun usor bâlbâindu-mă.

-Etajul 3 ,biroul 8.Și , apropo,eu sunt Luis .

-Emma.spun acceptând strangerea de mâini.

Acesta îmi oferă un rânjet arogant,observând cum obrajii mei încep să prindă culoare rozalie.

Îmi iau la revedere de la Luis și urc în lift,apăsând butonul ce indica numărul 3.Respirația îmi e din ce în ce mai greoaie cu fiecare cifră de pe cadran care se schimba.Câteva secunde mi se par o eternitate până ce ușile se deschid lăsând la iveală o droaie de femei cu fuste scurte și bluze decoltate.Fraților,am venit la un interviu ,nu suntem pe centură.Nu cred că doamna "Holis" va aprecia atat de mult femeile astea cu standarde sub orice critică,nu?

Ușile glisante se deschid din nou,intrând un bărbat înalt,îmbracat cu o cămasă albă ,deschisă la primii doi nasturi si sacou.Ținuta era completată de o pereche de blugi negri și o pereche de pantofi.Odată cu intrarea lui,majoritatea "stimatelor doamne " încep a-și da coate și a chicotii discret.Ce-i drept,tipul arată ca la Hollywood,însă nu mă impresionează nici macar cand îmi face cu ochiul.Sau poate doar sunt prea stresată și încep să am vedenii.Acesta adopta o pozitie comodă,sprijindu-se de biroul din camera.

-Bună ziua doamnelor.Pentru inceput, eu sunt managerul adjunct al firmei Holis Corporation și suntem în căutare de personal.Căutăm persoane devotate și dedicate muncii pe care o fac.Domnul Holis a ales.

Oh deci e un domn Holis.Acum toate au sens.Acesta își drege glasul și își reîncepe discursul.

-Acesta s-a ocupat personal de CV-urile voastre.

Acesta ne studia pe fiecare în parte rânjind mulțumit la vederea femeilor cu fuste scurte.Afemeiat.Lasă una din mape pe birou iar mai apoi o deschide pe cealaltă.

- Emma Adams și Lisa Benford?

Ne ridicăm de pe scaunele pe care eram comod așezate .Lisa Benford ... Micuță de statură ,însa tocurile medii o ajutau destul de mult,acum fiind la aceeași înălțime cu mine.Ochii îi erau albaștrii ,un albastru profund la care aș putea să mă uit ore în sir,iar chipul angelic era completat de părul brunet - castaniu trecut de umeri și prins într-o coada împletita.

- Deci doamnelor ... Domnul Holis vă așteaptă în birou.Îmi cer scuze în numele firmei pentru celelalte participante.

Mrs."Manager Adjunct" ne deschide ușa ,lăsându-le pe femeile frustrate de eșecul lor în urmă.În sfârșit le pot dovedi alor mei că pot fi indepententă , că mă pot descurca singură și că nu am nevoie toată viața de sprijinul lor.Am făcut asta în mare parte pentru a le dovedi lor ,cât și mie că pot fi independentă.Am avut,pot spune oarecare neplăceri la înterviurile anterioare,în care am fost refuzată iar C.V-ul meu pur și simplu aruncat la gunoi.Data asta,nu voi reununta atât de ușor.Sunt ruptă din gândurile mele cand ușile ascensorului se deschid din nou,acum fiind cu 4 etaje mai sus. Pe usa din abanos scria cu majuscule "Christopher Holis".Înainte de a intra îmi aranjez tinuta ,iar Lisa căci asta este numele ei îmi copiază gestul.Să o facem și pe asta.Cine știe peste ce moș vom da în birou.

Acesta a fost primul capitol din noua mea poveste "Bachelar Feelings" [bachelar=burlac] .Sper să vă placă:) Vă astept cu o părere fie ea negativã sau pozitivă și cu un vot dacă credeți că e un început promițator :) .Țin să îi multumesc în special lui LuvHisCurls
pentru tot sprijinul acordat și pentru coperta geniala .Îți mulțumesc ,că ai fost alături de mine :) .Multumesc deasemenea și celor 70 de urmăritori ,înseamnă nespus de mult pentru mine :) Luv you all :)

P.S.Scuzați eventualele greșeli gramaticale ;)

Bachelar FeelingsOù les histoires vivent. Découvrez maintenant