1. Bölüm: Büyük Kayıp

7.8K 983 2.8K
                                    

*Başlama tarihlerinizi yazar mısınız?*

*Başlama tarihlerinizi yazar mısınız?*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

1. Bölüm : Kura
*Güneş her gün bizim için yeniden doğsa...*

Okuldan çıktıktan sonra bulunduğu sınıf dolayısıyla artık ders çalışmaya başlamasını düşünen bir adet Cansu ve önünde açık duran ancak daha çözülmeye başlanmamış onlarca test kitapları

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Okuldan çıktıktan sonra bulunduğu sınıf dolayısıyla artık ders çalışmaya başlamasını düşünen bir adet Cansu ve önünde açık duran ancak daha çözülmeye başlanmamış onlarca test kitapları...

Alışık olduğu bir görüntü, her öğrenci gibi... Ama yine de tekrar tekrar çözülmemiş kaynak kitaplarını görmek yine her öğrenci gibi onunda moralini bozuyordu. Ne de olsa şunun şurasında sınava ne kalmıştı? Ah evet! Bir aydan bile az.

Telefonuna açıp son kez baktı, ardından dersinin bölünmesinden rahatsız olduğu için bildirimleri kapatmayı, hatta sessize almayı tercih etti. Rakipleri telefonunu komple kapatıyordu ama!

"Sanırım artık önümde başlamamam için hiçbir sebep yok." Kendi kendine mırıldanarak, rahat, kullanışlı ve dönmeyen -dönünce asla kendini derse veremiyordu- sandalyesine oturdu.

Evet, kararı değişmişti. Deneme sınavı çözmek ona daha da mantıklı geldi. Ne de olsa ortam uygundu, sınav zaten çok yaklaşmıştı ve son maddeyi de unutmamak gerek, şu ana kadar çözdüğü deneme sayısı bir elin parmaklarını bile geçmiyordu. Ayrıca rakiplerinin deneme çözdüğü biliyor olması da, ayrı bir moralini bozuyor.

Ah, şu rakipler!

Saatine baktı, süper! Saat henüz erkendi, yani deneme çözmeye hemen başlasa ders bile çalışmaya vakti olurdu. Bu durum onun yüzünde yalnızca bir tebessüm olarak yer alırken artık süreyi ayarlayıp deneme amaçlı yaptığı sınava başladı.

İlk kural süreyi iyi ayarlamaktı! İkincisi sakince çözmekti ve son kural ise asla soruyu yanlış okumamaktı. Evet, bilindik kurallar ya da daha da mantıklısı tavsiyeler. Ama o kadar bilindik olmasına rağmen çoğu kişinin sınavda atladığı detaylar.

Cansu deneme sınavını bitirdiği an esneyerek arkasına yaslandı. Altı üstü bir deneme çözmüştü, maraton koşmamıştı.

Telefonunu eline alıp cevaplarını aramaya başladı. Karşılaştığı cevap anahtarı karşısında birden gözleri açıldı ve kendi kendine mırıldanmaya başladı.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 30, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

İHANETWhere stories live. Discover now