DÜŞÜNEN DİNOZOR DA OLUR

42 1 6
                                    


Merhaba, ben 250 milyon yıl önce yaşamış küçük, sevimli ve bir o kadar da masum bir dinozorum. Yok olmamıza daha baya var. Hayatım günlük gülistanlık değil, DİNOZOR OLMAK ÖZENİLECK BİR ŞEY DEĞİL! Sebebini anlatıyorum; Sürüngen sınıfına ait olduğumuz için bir yumurtanın içinde dünyaya geldim. Daracık ve karanlıktı, nefessiz kalmanın bana sunduğu hayat içinde yaşamaya çalışıyordum. İlk rengim gri gibiydi, ardından yeşillenmeye başladı. Kendimi ait hissetmediğim bir bedende, ait hissetmediğim bir ortamda yaşayıp bu görevi tamamlamam lazımdı. Ailemi tanımadım bile, küçük yaşımda ormana kaçtım. Yalnızlığın bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak çıplak dahi geziyordum ormanda. Herhangi bir sorumluluğum yoktu veya bir inancım. Özgürlük hiçliğe dönüşmeye başladı, boş ve manasızdı geçen günler. O an fark ettim normal bir dinozor olmadığımı,  düşünebiliyordum, aklımdan geçen fikirleri paylaşacak kimsem olmasa bile kendi kendime bildiğimi fark ettim. Bu nedense kulağa hoş gelir, etraftakilerden farklı olmak, özel olmak. Bilseniz neler vermezdim herkes gibi olmak için, daha doğrusu herkes gibi hissetmek için... 


Bir yıldıza aşık oldum, imkansızlığı ya da parıltısı değildi beni cezbeden. Beni anlaması, benle konuşmasıydı beni ona aşık eden. Beni biliyordu, benim gibi o da düşünüyordu. Beni anlayan, benim gibi olan birisi vardı. İmkansız aşkıma tapmaktansa onu yaşamayı seçtim. Beklenmedik bir gün yanıma geldi.


ÜF DEVAMINI GETİREMEDİM BOŞ BOŞ KONUŞUYORUM İŞTE KISACA NEDEN DİNOZOR OLMAK İSTENMEMELİ; KAYBEDECEK BİR ŞEYLERİ OLMASA BİLE HİÇBİR ŞEYİN TADI TUZU YOK NE AŞIK OLUYORLAR NE MUTLU OLUYORLAR. ACI ÇEKMEK BİLE NİMET, YA DÜZGÜNCE İNSAN OLURSUNUZ YA DA GİDİN AZZ ÖTEDE OYNAYIN. BURASI SAVAŞ MEYDANI LAN BURDA HER ŞEY GERÇEK.


ARKADAŞLAR KOTOR GÜZEL OYUN OYNAYIN, ESKİ AMA İŞ GÖRÜR.

BOŞUNA UĞRAŞMAYIN GİDİN AZ YARARLI ŞEYLER YAPINWhere stories live. Discover now