bejelentés

1K 36 9
                                    

sziasztok!
                   nagyon rég volt már, hogy ide merészkedtem. nem is tudom, hogy mit mondhatnék nektek. azoknak, akik töretlenül várják a folytatást, vagy már el is felejtették ezt a történetet. ne haragudjatok, amiért ilyen sokáig képtelen voltam írni! sok-sok ideig el voltam veszve saját magamban, nem tudtam leülni és komolyan írni valamit. aztán eljutottam arra a pontra, hogy már nem is tudtam fogalmazni.

igen, eléggé elhanyagoltam azt az elfoglaltságom, amit nagyon szeretek.

viszont most, azt hiszem, ilyen egy év után valahogy vissza keveredtem az írás világába. azonban, valamiért ehhez a művemhez még mindig nem tudok leülni és folytatni. vissza olvastam pár részt és az igazság az, hogy már egyáltalán nem nyerték el a tetszésemet.

szóval valamiféle döntésre kellett jutnom.

szeretném átírni ezt a történetem. sokkal több van benne, mint amit eddig megfogalmaztam, sokkal fontosabb és komolyabb történet és ezt a részek nem adják át.

egyelőre, még nem tudom, hogy pontosan mikor lesz annyi időm, hogy helyre rakjak mindent a történeten belül, viszont abban már most biztos vagyok, hogy az egészet teljesen máshogyan tervezem.

amíg nem kezdek neki az átírásnak, addig törlöm a mostani részeket.

remélem, hogy nem okoztam hatalmas csalódást nektek! nagyon, nagyon hálás vagyok, amiért a kis elveszettségem ellenére nem hagytátok elveszni ezt a történetet és ígérem, hogy sokkal komolyabb részeket fogok hozni nektek, amiket tényleg megéri olvasni! és amit maga A tökély is megérdemel!

mindent köszönök, amit eddig kaptam tőletek, ti vagytok a legjobbak!

nagyon boldog vagyok, hogy olyan olvasókat kaptam az élettől, mint ti!







You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 15, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

a tökélyWhere stories live. Discover now