Я просив залишитись тобі

2 1 0
                                    


Обожнюю медицину, можливо саме через те що ледь здавши Крок 1, не знаючи результати, по при карантин ми вчимося на лікарів,  професіоналів своєї справи. Кожен по своєму гарно припідносить свій предмет наче на блюдичку, я по приводу колектива вчителів. На мить втративши мотивацію, чому саме в цій сфері навчаюсь, якщо буде мала зарплата, образливе ставлення пацієнтів. Знайшлась людина, яка сказала: "Від кожного вчителя, що у вас буде, ви обовязково щось вивчите, адже є поганий студент, а не вчитель. Бо навіть від дурної людини,не серйозної, можна дізнатися  на прикладі, що таким не потрібно бути."

В житті почався суцільний дурдом, особливо з тим, що я люблю, і так далі. Здається що я застряг на якомусь етапі, втратив хватку. Вивчаючи новий предмет,стараючись не переступати свої принципи, я більш лояльно почав відноситись до тих чи інших питань, які не тримають ніякого логіного підгрунтя, пояснювати після цього людям, що вони не праві,замість того щоб на них забити.

Подобається дуже неврологія, я хочу стати хірургом, але справді пішли цікаві предмети: Внутрішня медицина, Дерматологоя з дуже опитним лікарем, Неврологія що дають сумніви, можливо я хочу щось інше. Від останнього предмета  в шоці, словами не передати. Там і анатомія, і лікування, і синдроми по авторах. Починаючи читати даний предмет, відчуваю себе беззахисним малюком, якого можна розщавити в щент деякими питаннями. Чи то від надобності і більшої цікавості, саме на цьому предметі я бачу прогрес в вивченні як мінімум анатомії. На другому курсі, запамятовував як міг а потім забував. А тут при вивченні, таке відчуття, що знаю майже всі місця, що і звідки відходить з черепа. Особисто радію як слон, без жартів і взаємної вигоди говорю, тут ніколи не було моїх людей які могли б це читати, як би я їх не заманював, предмет крутий. Коли вам не буде зрозумілий якийсь предмет, зусиллями і часом все пройде, і ви будете його знати.

Ціню людей які по  при вибраний мною шлях, залишаються зімною. Навіть тоді коли в карманах повний нуль, й так за навчання платить мама, лишній раз не міг попросити щоб вона скидала мені гроші. Тепер коли працюю, ціню людей які залишились по при всі моменти, що я не міг з ними виходити через нехватку фінансів. Зараз нічого не змінилось, можливо став більш незалежний матеріально, але як завжди рідко гуляю, через загруженість парами й не бажання  

Тимпаче якщо вони збираються то тільки побухати, це є проблема нашого суспільства, щоб просто поговорити зібратися, це рідкість. Коли гуляю з дівчиной, інколи стає соромно, але є своя межа, я їх люблю за зовсім інші речі. Не тільки друзі але й одногрупники, знайомі знайомих тільки те і роблять на відпочинках що пють, навіть не знаю коли збирались, по приводу якихось проблем, лише святкування. Приємного прочитування з


inst:




Я просив залишитись тобі

Зібравсяплавати на яхті
Прокатать дівчат й попить вино
Я просив залишиться зі мною,
Тоді, коли баланс був нуль
-------------------------------------------------------------------

Сумував?

Подякувати хочемо команді,
Що влаштували свій пікнік
Коняк пяти зірковий принесли
З криком: «розіпєм!», волали

Тим заважаючигулять
Молодій,не заміжній парі
Яка любується, природой нічной
Обходячи сміття і алкогольні збори.



ІмперіяWhere stories live. Discover now