Dankwoord

322 8 6
                                    

Hoi hoi! 

Zoals je misschien al weet heb ik ongeveer een jaar geleden een boek geüpload op mijn account genaamd 'I fucking love the badboy'. Dat boek heeft het echt heel goed gedaan (momenteel 2.2k reads). Ik was mijn kamer aan het opruimen en kwam een laatje vol met schriften tegen, ik realiseerde me dat ik dat boek in een schriftje had geschreven, ik heb alle schriftjes doorgelezen tot ik het boek tegen kwam. Dat was het moment waarop ik me realiseerde dat ik dat boek ook vanuit Max had geschreven en aangezien deel 1 het zo goed had gedaan, waarom dan geen deel 2? Hopelijk vond je het leuk!
Ik merk wel heel duidelijk dat dit echt een hele andere schrijfstijl is dan wat ik normaal schrijf, ik ben pas geleden begonnen aan een nieuw boek en toen ik dit schreef merkte ik echt dat ik zo ontzettend veel vooruit ben gegaan. Ik heb dit boek geschreven toen ik 12 was ofzo, en nu ben ik 14. Het is maar 2 jaar verschil, maar in die 2 jaar heb ik ontzettend veel geleerd. 
Maar genoeg gezeik, dit was het definitieve laatste deel van deze serie? Ik zou het heel erg waarderen als je even een kijkje op mijn account neemt en misschien een van mijn andere boeken leest, en volgen zou natuurlijk helemaal top zijn (niets hoeft)!

Ik vond het super leuk om mijn oude werk te zien en om te zien hoe veel ik heb verbeterd!
X Anoek

I fucking love the nerdWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu