Tracker 1) Základy

19 0 0
                                    

Zdar zdraví tě Theo. Asi si momentálně říká co to má bejt za blbost, e někdo váně napsal něco jako je todle. Ale je tomu tak. Celý ivot, a do nějakých 14 let jsem totálně netuíl jak na tydle věci, které ti pokusím vysvětlit

a) jak se bavit s holkou

b) jak se chovat tak, aby se mnou byla ráda

c) jak jedním slovem nepodělat úplně vechno

d) jak být pro ní zajímavý

a ten zbytek ti tak nějak vysvětlím v následujících kapitolách, teď mě nic nenapadá u :D

No, abych byl upřímný nikdy to není zadarmo. Do 14 let jsem byl otloukánek a byl jsem ikanovaný psychicky, různé posmívání atd. Nenapadlo mě na nějakou holku promluvit, nato s ní něco mít. Byl jsem takový stydlivý a řekl bych i dost bázlivý klučina.

Chci říct, e je jedno jak vypadá nebo jestli jsi teď stydlivý, vdy se to dá nějakým způsobem vyuít v tvůj prospěch. Byl jsem blonďatý dlouhovlasý a kudrnatý klučina. Ve 14 jsem si řekl, e mě u nebaví být otloukánek a tak jsem s tím začal něco dělat.

Změna koly pro mě byla moností začít kompletně od nuly, vybudovat si nový profil. Ostříhal jsem si vlasy na krátko, co byla pro vechny celkem změna a odhodlaně jsem el do koly, kde jsem nikoho neznal. Moje třída byla v klidu a hlavně holky byly v klidu. Seděl  jsem v poslední lavici u okna hned za nejhezčíma dvěma holkama ze třídy. Postupem času jsme se spoluákem, který taky moc netuil o co go, začali s těmi děvčaty bavit. Nic jsem nezkouel jako flirtování nebo tak, ale neustále jsem se snail poslouchat co a jakým způsobem se vyjadřují. Díky této zkuenosti jsem u trochu věděl jak se s holkama bavit. ( RADA : je lepí se začít nejdříve jen bavit a pozorovat)

Kdy jsem toto tak nějak uměl tak jsem se začal ve kole seznamovat i s holkama z jiných tříd. Kadá holka je něčím jedinečná a to platí bezpodmínečně. Kadou baví něco jiného, rozesměje ji něco jiného a zajímá se o něco jiného. Uplynul zhruba půlrok a já jsem se bavil se vema holkama ze vech starích tříd.

Od kadé jsem se naučil jak reagovat na jejich úsměvy, projevy, výbuchy emocí atd.

Základem je tedy nejdříve se naučit nebo nějakým způsobem poznat jak holky přemýlí a to se dá jedině a pouze konverzací s nimi. A nejen s tou, kterou má v budoucnu v plánu nějakým způsobem získat. Tak to by tak nějak bylo pro začátek vechno a těím se na přítě!

ZDAR!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 05, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Theovo trackerWhere stories live. Discover now