-17-

381 46 38
                                    

Юта отвори вратата на хотелската им стая и направи място на корееца да влезе пръв вътре. Другият влезе и се настани на своето легло, поглеждайки към него. Японецът влезе и веднага се насочи към шкафчето, на което седеше телефона, с който щеше да поръча румсървис.

-Ще поръчам, а ти ако искаш влез да си пуснеш един душ.-каза Накамото и се обърна с гръб към русокосото момче.

Взе слушалката на телефона и набра някакъв номер. Зачака малко, докато му вдигнат и когато това стана, той започна да изброява всякакви видове храни от солени до сладки и също различни видове алкохол.

Тейонг пък от своя страна вече си бе взел дрехи и сега се намираше в банята на стаята им. Започна да се съблича и щом бе напълно гол, влезе в душ кабината. Завъртя кранчетата, започвайки да намества водата, така че да не му е твърде гореща, нито твърде студена. 

Поостана под струята на водата около двайсетина минути, че и повече, след което спря водата и излезе от душ кабината. Точно от това имаше нужда сега. Душът му се бе отразил много добре и го бе освежил. 

Той се доближи до дрехите, които си бе приготвил и започна да си ги облича. Щом бе готов, си взе една кърпа и я наметна на главата си, започвайки да суши мократа си коса. Излезе от банята, тръгна по малкото коридорче и остана доста изненадан от гледката пред него.

Пред него се намираше голяма количка от румсървиса, която бе отрупана с много храна всяка, от която изглеждаща по-вкусно от предходната. Забеляза и няколко шишета с алкохол, които бяха наредени около двете им легла.

-Готов ли си?

Чу се гласа на японеца идващ някъде зад него. Обърна се, поглеждайки към другото момче, което му се усмихваше със своята сияйна усмивка. 

-Да.-кимна му той.-Ти къде беше?

-Ами ти се забави доста, а румсървиса дойде изключително бързо, така че нямаше смисъл да седя в стаята. Поради това реши да се разходя малко из хотела.-обясни му Юта, докато минаваше покрай него и след това се настани на леглото си.-Доста ми хареса хотела. Сигурно и следващият път ще отседна тук, като идвам.

Те седна на своето легло и се обърна, така че да е с лице към другото момче. Погледна го тъжно, не казвайки нищо.

Беше му гадно, че червенокосият не поддържаше добри отношения със семейството си. Едва виждаше майка си, баща му бе пълен гадняр, сестра му явно бе твърде затворена в себе си и явно не обичаше да прекарва времето си с другите хора, а братята му бяха единствените, с които можеше да говори и да споделя.

『Five brothers one love』BoyxboyWhere stories live. Discover now