17.Bölüm

631 67 11
                                    

Yarı uykudaydı. Gözleri kapalı fakat kulakları her şeyi duyuyordu. Fermuarın çekildiğini duyunca hızla açtı gözlerini ve oturur pozisyona geçti. Kalbi yeniden korkuyla atmaya başlamıştı bile. 

Jongin'in kırmızı gözleri tekrar kahverengiye dönmüştü. Sakin duruyordu ama değildi. Yavaşça Kyungsoo'nun karşısına oturdu. 

"Ona zarar verdin mi?" korkudan genişleyen gözeriyle baktı karşısındaki adama. "Onu öldürdün mü?"

"Hangi cevabı duymak istersin?"

Kyungsoo öne atılıp Jongin'in ellerini tuttu. Jongin ellerinin üstündeki sıcak ellere bakıyordu yalnızca.

"Vampir olduğunu biliyorum evet. Belki daha önce çok insan öldürdün ama hepsinin bir sebebi vardı değil mi? Sen sebepsiz birisini öldürmezsin Jongin, asla. Sırf bana adını söylediği için onu öldürmezsin!"

Jongin, Kyungsoo'nun ellerini elleri arasına aldı. "Öldürdüm." dedi sakince. "Fakat sana adını söylediği için değil."

Kyungsoo'nun bedeninden tekrar ürperti geçti. Jongin'in ellerinin soğukluğundan mı, havadan mı bilmiyordu. 

"Neden?" dedi yavaşça. Hayran olduğu, insanın içine dokunan cümleleri olan adam, neden böyle biriydi? "Neden öldürdün?" Onu bu şekilde kabul edebilir miydi? Katil, psikopat, vampir..

"Çünkü seni benden önce öldürecekti." en sonunda kafasını kaldırdı Jongin, gözleri tekrardan kırmızıya dönüyordu. "Sana benden başkasının dokunmasına katlanamam."

Kyungsoo ellerini çekmek istedi ama Jongin oldukça sıkı tutuyordu, fazla sıkı. "O vampirdi Kyungsoo, birinin elini tuttuğunda ondaki bütün anıları çalabilir. Senden beni alacaktı Soo, hayatını alacaktı!" 

Kyungsoo ellerini çekmeye çalışıyordu hala. "Ve sen benden bunu için kaçmak mı istiyorsun!?" konuştukça sivri dişleri ortaya çıkıyordu. "Seni korumaya çalıştığım için benden nefret mi ediyorsun!?"

"Canımı acıtıyorsun!" 

Kyungsoo bütün gücüyle bağırınca, Jongin tuttuğu ele baktı. Öyle sıkı tutmuştu ki, parmaklarına kan gitmesini kesmişti. Hızla elini çekti ama parmak izleri hala orada duruyordu. 

"Özür dilerim." dedi fısıltıyla. "Ben çok sinirliydim! Özür dilerim, özür dilerim, özür dilerim.."

"Neden beni öldürmek yerine kurtarmaya çalışıyorsun?!" Kyungsoo sinirlenmeye başlıyordu. "Neden benimle oynuyorsun Jongin!?" derin nefes aldı. "Bak sinirliyim, kanım fokur fokurdur şimdi, hadi öldür beni!"

Jongin Kyungsoo'ya yaklaştı. Kyungsoo'nun kalbi korkudan deli gibi atıyordu, elinin acısını bile unutmuştu. 

Canı çok acıyacak mıydı? 

Sivri dişleri hissedecek miydi?

Jongin ona yavaşça yaklaşırken gözlerini sımsıkı kapattı. 

Beklediği sivri dişler iken, kesinlikle bir çift dolgun dudak değildi.

I'm A Vampire // KaiSooWhere stories live. Discover now