Oikawa

414 16 2
                                    

Jdu ze školy se svým nejlepším Kamarádem Kageyamou. Potkali jsme se minulý rok na volejbalovém zapase kde do mě omylem narazil a já spadla od té doby se spolu bavíme nejvíc ze všech a chodíme spolu do stejné školy na Karasuno. Dneska jsme si spolu vyrazili ven na jídlo. Šli jsme hned po tréninku a slíbila jsem Kageyamovi že mu to zaplatím když vyhrajou a oni opravdu vyhráli celkem jsem si naběhla ale navádí mi to ráda to za něj zaplatím.Cestou poskakuju jko malý dítě on se jen tak pomalu loudá.Celou dobu na mě kouka jak na blázna ale usmíva se.

Otočím se na něj a zastavím se přímo před ním s rukama v bok.Co je? Zamračím se na něj.Nic není jen skáčeš jak pošinutá y/n. Usměje se a odstrčí mě stranou a jde dál. Otočím se na patě a doběhnu ho. Dojdeme k obchodu a vlezeme dovnitř. Rozhlížím se co by jsem si dala.Koukla jsem na Kageyamu a zdá se že má vybráno.Nese si tři malé mlíčka. To jsme sem šli kvůli mléku? Zamračím se na něj a on jen kyvné.Y/n řekla jsi cokoliv a já chci mléko takže s dovolením já čekám u pokladny.Odkračel k pokladně a já si dál vybírala.Nakonec jsem vzala jen nějakou čokoládu s pomerančovým džusem a šla jsem to zaplatit. Hodil mi mléko na pás a odešel ven občas si říkám proč se s ním kamarádím. Zaplatím a vyjdu ven. Rozhlednu se kolem a Tobio nikde není. Kde zase je? Rozejdu se k přechodu že se půjdu kouknout do parku kam většinou chodíme. Jdu pomalu k přechodu a najednou zakopnu a plesknu sebou o zem a všechny mléka se rozprsknou na mě.

Džus to samé a čokoláda bude nejspíš na menší kousky protože jsem na to všechno lehla. Pomalu si kleknu a kouknu se na svoje polité triko. To snad je zlý sen. Utřu si obličej od té blemcanice ale moc to nepomůže. Chceš pomoct? Zeptá se mě nějaký kluk a natáhne ke mě ruku. Kouknu se nahoru a  prohlédnu si ho od vrchu až dolů. Nebude vadit že budeš opatlaný jako já od mléka a džusu? Kouknu se na něj a on se jen usmívá. Ne nevadí pojď pomůžu ti. Chytl mi ruku a zvedl mě. Díky usměju se  když mi pomůže na na nohy. Posbírám všechny krabičky na zemi a hodím je do nejbližšího koše. Budu muset koupit nové mléko ale takhle tam nemůžu. Kouknu na svoje triko a pak na toho kluka co mi pomohl. On se jen usmíval a začal si sundávat mikinu která byla bílá s dvěma pruhy tyrkysové. Na vem si jí. Podal mi mikinu a já jsem popošla jsem kus do zadu.

Nemůžu jsem špinavá abta mikina bude taky to nemůžu přijmout. Uhla jsem Pohledem a nejspíš jsem byla rudá jak rajče protože jsem slyšela jak se lehce zasmál a řekl potichu ta je taková roztomilá. Chytil mi ruku a táhl mě někam ani nevím kam. Kam jdeme? Zeptala jsem se on mi však neřekl ani slovo a jen jsme zatočili do toho obchodu. Prosím vás pane mohl by jste ji pustit na záchod se převléct měla menší nehodu a nechci aby chodila ve špinavém. Pan je kývl a ukázal kde jsou záchody. Ten kluk mě jen odvedl a podal mi mikinu. Počkám u pokladny ano. Řekl a zavřel mě na záchodě. Stála jsem tam s mikinou v ruce a koukala jsem se do zrdcadla.

Byla jsem celá mokrá a vypadalo jako by jsem se pozvracela. Položila jsem mikinu na zavřenej záchod a začala si to vysvlékat. Díky bohu podprsenka byla neporušená a suchá celkem by mě zajímalo jak se to stalo. Lehce jsem se opláchla v umyvadle a utřela jsem se ručníkem. Nasadila jsem si mikinu a koukla jsem do zrcadla. Je mi celkem velká ale je příjemná. Hrozně hezký voněla. Otočila jsem se kolem do kola. Všimla jsem si že na zádech byl tyrkysový napis Aoba Johsai. Volejbalový tým? To je ten proti kterýmu Karasuno hrálo nedávno. Konečně jsem se dokoukala a vyšla ven se špinavým trikem v ruce. Ten kluk opravdu stál u pokladny ale s taškou v ruce. Došla jsem tam a koukala na tu tašku. Co to je? Zeptala jsem se ze zvědavosti. Podal mi to a sebral moje triko. Co děláš? Řekla jsem trochu nahlas. Beru si tvoje triko a nechám ti ho vyprat bude to taková pojistka že mi vrátíš mikinu a já ti vrátím triko, a v té tašce je to co jsi si koupila a spadla na to. Jak víc co jsem si koupila? Usmál se na mě a nahnul se nade mě. Řekl mi to prodavač a pojď vyprovodím tě. Chytil mě za ruku a vyvedl z obchodu. Tak kam máš namířeno? Zeptal se a já se koukala před sebe do země. Do parku přes silnici. Tak jdeme teda do parku.

Došli jsme k přechodu kde jsme se zastavili aby jsme se rozhlédli a mohli jsme jít dál. Na druhé straně stálo strašně moc holek které se seběhli kolem toho kluka. Všechny mě propalovali pohledem. Asi už půjdu! Zakřičela jsem na kluka aby mě slyšel. Jo promiň mi za to to jsou fanynky. Usmál se a už sem chtěla vyrazit ale ještě jsem se otočila. Jmenuji se Y/n L/N. Zamávala jsem mu a on na mě zavolal svoje jméno. Já jsem Tooru Oikawa. Usmála jsem se a běžela parkem aby jsem našla toho dementa co mě tam nechal. Byla jsem pěkně naštvaná na něj.

Už ho vidím. Jdu naštvaně k němu a před ním se zastavím. Dělá že mě nevidí. Bouchnu ho do ramena a hodím po něm všechny ty mléka. Tady to máš! Zakřičela jsem a otočila jsem se zády k němu. Co to máš za mikinu?! Řekne hodně naštvaně a udiveně zároveň. Co tě to zajímá kdyby jsi tam byl tak to víš a teď jdu s dovolením domů! Otočím se k němu čelem a naštvaným výrazem on na mě kouká taky naštvaně. Kde jsi ji vzala y/n!? Zní fakt naštvaně ale já se jen tak nedám. Dal mi ji jeden kluk protože jsem byla celá mokrá od těch tvých mlék. Otočila jsem se a odešla domů.

Došla jsem domů a šla jsem rovnou do pokoje. Lehla jsem do postele a jen ležela. Otevřela jsem si džus a čokoládu a koukala do mobilu. Objevila se jedna zpráva. Bylo to od někoho koho neznám. Otevřela jsem ji a byl to Oikawa.

Rychle jsem se převlékla do čistých riflí a trička a vzala jsem mikinu do ruky a vyrazila jsem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Rychle jsem se převlékla do čistých riflí a trička a vzala jsem mikinu do ruky a vyrazila jsem. Byla už tma a já šla pěšky protože jsem to neměla daleko. Už jsem byla u obchodu a Oikawa nikde. Čekala jsem tak pět minut než došel. Ahoj y/n. Zamával na pozdrav a podal mi tričko. Ahoj. Usmála jsem se a vzala jsem si ho do ruky. Podala jsem mu mikinu ale odstrčil ji. Nech ji u sebe aby jsem si byl jistý že se příště určitě uvidíme. Usmál se  a já se musela červenat snadno všude. D-dobře. Řekla jsem a koukala na zem. Půjdu tě vyprovodit domu ano. Nabídl se a já jen kývla. Na zítra si udělej čas zajdeme někam na jídlo spolu. Jako rande? Zvedla jsem pohled na něj a on jen kyvnul. Ano jako rande.

Jednodílovky xreaderWhere stories live. Discover now