Chapter 10

2.6K 126 17
                                    

Christen's POV

Ik word wakker met verschrikkelijke hoofdpijn. Ik blijf even liggen. Jezus wat is er gebeurt? Wanneer ik me om wil draaien komt er ineens een golf van misselijkheid. Ik spring mijn bed uit en ren naar de badkamer. Ik hang net op tijd boven de wc, want lang kon ik het niet inhouden. Ik heb het gevoel dat alles wat in me zat er nu uit wordt gekotst. Ik voel iemand mijn haren vast houden. 'Rustig meis'. Ik kan aan de stem horen dat het mijn vader is. Als ik, denk ik, er alles uit heb gespuugd laat ik me naast de wc vallen. Ik leun met mijn rug tegen de muur en kijk naar het plafond. Als ik nu naar beneden kijk, begin ik weer. Mijn vader trekt de wc door. Hij pakt een glas uit één van de kastjes en vult hem met water. Hij geeft het aan mij en ik drink het op. 'Ik snap niet dat je zoveel drinkt' zegt mijn vader. Ik rol met mijn ogen. Hij doet nu net of ik elke avond dronken thuis kom. 'Zeur niet zo' zucht ik. Mijn vader kijkt me boos aan. 'Pardon?' Zegt hij. 'Ja jezus man. Je doet net alsof ik een alcoholist ben!' Schreeuw ik. Ik houd meteen mijn mond als ik merk dat ik weer misselijk word. 'Dat zeg ik niet maar dit is niet de eerste keer!' 'Ik drink alleen op een feest! Normaal drink ik bijna nooit!' Zeg ik. Mijn vader zucht. Hij geeft me nog een glas met water. Ik drink het op. Langzaam sta ik op en loop weer naar mijn kamer. Ik ga weer op bed liggen en sluit mijn ogen. Ik schrik me kapot als mijn mobiel afgaat. Jezus wat gaat dat ding hard. Ik neem op zonder te kijken wie het is. 'Met Chris' zeg ik chagrijnig.

Luke's POV

'Met Chris' hoor ik Chris chagrijnig zeggen. Ik had ook eigenlijk niet anders verwacht. De vorige keer dat ze een kater had, was ze zo chagrijnig dat ik haar niet uit kon staan.

'Hey met Luke'

'Wat the fuck, waarom bel je zo vroeg?'

'Uhm, het is half 2... 's middags'

'Oh sorry. Waarom bel je?'

'Vragen hoe het ging. Ik had je gister terug gebracht en je was nogal dronken'

'Oh, nou ik ben net zoals de vorige keer. Chagrijnig, misselijk en ik heb verschrikkelijke hoofdpijn. Maar ik kan me helemaal niet herinneren dat je me terug hebt gebracht'

Aj dat deed pijn. Ik heb de hele nacht niet kunnen slapen omdat ik dacht aan die zoen. En zij herinnert het helemaal niet meer.

'Luke, ben je er nog?'

'Ja ja ik ben er nog'

'Ik weet niks meer vanaf... vanaf true or dare denk ik. Zijn er daarna nog dingen gebeurt dat ik moet weten?'

'Uhm.... nee.. nee eigenlijk niet nee'

'Oke, maar ik ga weer verder slapen oke?'

'Oke'

'Doei'

'Doei Chris'

Ik blijf even naar mijn mobiel kijken. Ik heb niemand verteld over die zoen. Zelfs Ashton, Calum en Michael niet. Het blijft gewoon mijn geheim. Chris vindt me toch niet leuk. En als ik het vertel dan tja... wordt het gewoon een awkward shit. Ik vind haar leuk. Heel erg leuk. Toen ik haar gister zo in die keuken op het feest zag staan. Ik deed mijn best om niet te staren. Dat roze jurkje met die hakken. Ze leek meteen een stuk groter waar ik wel even aan moest wennen. Maar ze was echt heel sexy. Toen ze haar lippen op de mijne drukte. Ik wist niet wat ik moest doen. Haar lippen zijn zo zacht. En zelfs al was ze dronken, ik moet eerlijk zeggen, ze zoent goed. Ik grijns. Ik ben verliefd. En eigenlijk was ik dat al toen we true or dare deden en zij me 5 seconden lang een kus moest geven. Maar nu weet ik het zeker. Met andere woorden, ik zit zwaar in de problemen. Ik kan het niemand vertellen. Ash, Cal en Mikey zouden me bij Chris vandaan halen. Alleen omdat zei net de dochter van onze baas moet zijn. Maar niemand hoeft het te weten. We zijn vrienden, niet meer.

The Daughter Of My Boss // 5sosWhere stories live. Discover now