Everything perfect

115 9 0
                                    

Μόλις άνοιξε η πόρτα αντίκρισα 2 πανέμορφες κοπέλες, τόσο ενθουσιασμένες όσο κι εγώ. Τις καλωσόρισα και τις βοήθησα να ξεπακετάρουν.

- Σάρα χάρηκα, είπα στην καθεμία με ένα ζεστό χαμόγελο

- Ραμόνα! Και αυτή είναι η Λυδία, τη γνώρισα αμέσως μόλις ανέβηκα σε αυτό τον όροφο καθώς βγηκαμε από διαφορετικά ασανσέρ, τι σύμπτωση.

- Κορίτσια μαζί θα περάσουμε τα επόμενα χρόνια εδώ οπότε σας καλωσορίζω στην αρνητική πτέρυγα, την καλύτερη προφανώς.

- Δεν πιστεύω να μπούμε στις τάξεις από σήμερα ετσι; Είπε η Λυδία γεμάτη ζωή.

- Αυτό σκεφτόμουνα κι εγώ! Είπα δυνατά

Αμέσως τσιρίξαμε σαν μικρά κοριτσάκια και αγκαλιαστήκαμε.

- Θα τα πάμε πολύ καλά εμείς οι 3, είπε η Ραμόνα γελώντας και χώθηκε στην αγκαλιά μας.

Μόλις βολεύτηκαν τα κορίτσια, αποφασίσαμε να πάμε μια βόλτα στην Πανεπιστημιούπολη. Την προσοχή μας την τράβηξε το εμπορικό κέντρο στο μέγεθος του σχολείου μας, 21 όροφοι γεμάτοι πολυκαταστήματα! Gucci, Levi's, Luis Vuitton, Calvin Klein, Liberta D'arte και ότι μπορεί να σκεφτεί κανείς. Χαζέψαμε τις βιτρίνες εφόσον δεν είχαμε έρθει για ψώνια και αγοράσαμε παγωτό. Βγάλαμε φωτογραφίες στο συντριβάνι, συζητήσαμε για τις ζωές μας και δεθήκαμε ακόμα περισσότερο.

Η Ραμόνα έχει καταγωγή από Ισπανία, είναι 1.63 σε ύψος και πολύ χαριτωμένη. Όνειρο της ήτανε να γίνει παιδίατρος αλλά ποτέ δεν πίστευε ότι θα περάσει σε αυτό το πανεπιστημιο. Η Λυδία είναι κάτι λιγότερο από μοντέλο της σειράς Kim Kardashian. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της είναι αυτό που θα έλεγε κανείς "ότι πρέπει" για να αγγίξεις την τελειότητα. Ας μην παραλείψουμε τις ασύμμετρες αλλά γοητευτικές καμπύλες του σώματος της. Τις αποκαλεί "όμορφες ατέλειες" όμως δεν είναι τίποτα διαφορετικό από δώρα πάνω της.

Τα κορίτσια επέστρεψαν στο δωμάτιο και αποφάσισα να πάω για τρέξιμο στην παραλία όπως συνήθιζα να κάνω πίσω στην πόλη μου την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

_________________________________________________

Ιάσωνας POV

Χτύπησε το κουδούνι και η δασκάλα με κράτησε μέσα. Τι να θέλει παλι; Συμμετέχω αυτές τις τελευταίες μέρες και το καλό που της θέλω να το εκτιμήσει.

- Αγόρι μου κάθησε λίγο. Παρατήρησα στο γραπτό σου ότι δεν απάντησες κάποιες ερωτήσεις, τις ασκήσεις δεν τις έκανες, και η συμμετοχή σου στο μάθημα δεν με ικανοποιεί ιδιαίτερα. Θέλω να διαβάσεις για αυτές τις εξετάσεις γιατί αν δεν περάσεις το μάθημα θα χρειαστεί να έρχεσαι και τα απογεύματα.

Princesses don't cryحيث تعيش القصص. اكتشف الآن