1. kapitola

76 8 6
                                    

Zelenooký kučeravý brunet donesie malinové koláče ku pultu s ostatnými a pekne ich usporiada, aby ani jeden nebol rozdielne položený. Potom pozrie ku dverám. Zatiaľ majú zatvorené, pretože je skoro ráno.

Sadne si teda ku koláčom a zahľadí sa na ne. Veľmi rád by si dal, ale ešte nemôže. Vziať si môže, až keď sa nevypredajú, čo sa ešte nikdy nestalo. Nikdy sa mu nezvýšilo viac ako omrvinky. Napíše Liamovi, že dnes do kina by už mal ísť na sto percent.

Pozrie na hodinky a usúdi, že už môže otvoriť. Prejde k dverám a odomkne ich. Otočí ceduľku na OTVORENÉ. Poobzerá sa a vyberie sa za pult, aby nemal zasa problémy ako minule. Znudene začne hrať nejakú hru, ktorá ho nudí a začne si pospevovať pesničku, ktorá hrá v rádiu.

Dvere sa otvoria. Zdvihne svoj pohľad. Jeho zelené oči sa stretnú s modrými očami bruneta s ofinou padajúcou mu do očí a kučeravý na chvíľu zabudne, ako sa dýcha. ,,Dobrý deň," povie pomerne vysokým hlasom jeho zákazník a podíde ku pultu.

Pozrie na koláče a zamyslene mu pohľad padne na mrkvový. ,,Vedeli by ste mi spraviť takú tortu?" spýta sa a nakloní hlavu trochu nabok. Harry si odkašle.

,,Nie som si istý, do kedy by ste ju potrebovali?" spýta sa a zanadáva si v duchu. Majú toho plno a jeho šéf z toho nadšený nebude. Zelenoočko to zasa bude musieť urobiť doma, ako minule, keď chystal Liamovi oslavu a v nevhodnom čase vytiahol objednávku.

Šéf sa na neho nahneval a poslal ho tortu urobiť doma. Nielenže Harry nemal žiadne potreby na ňu, ešte ju aj pripiekol, lebo musel zobrať zmenu za Isabelle, jeho kolegyňu a akosi mu vypadlo, že pečie tortu...

,,Do zajtra," povie modrooký a hodí Harrymu na pult peniaz. ,,Zvyšok si nechajte, ale nech je zajtra hotová, potrebujem ju." Kučeravý pozrie na peniaze a zamračí sa. Dáva mu dvakrát viac, ako potrebuje.

,,Pane, to nemôžem prijať," pokrúti hlavou. ,,Je to priveľa," povie a strčí mu do ruky polovicu peňazí. ,,Zajtra bude hotová, sľubujem." Usmeje sa na svojho zákazníka. Zrak mu padne na červené nohavice, ktoré predtým nemal možnosť vidieť. Páčia sa mu.

,,Nie, nechajte si to. Donesiete mi to domov zajtra o deviatej ráno, takže sa nehádajte," odpovie mu brunet. ,,Och, a oblečte sa nejako pekne, kebyže vás niekto vidí... nepokazte tú oslavu, áno?" Harry sa zamračí.

,,Celkom blbý spôsob, ako ma zbaliť," povie a prijme nakoniec peniaze, ktoré mu chalan v červených nohaviciach drží pred tvárou. Položí ich na stôl a vyberie sa zapísať si to.

,,Nesnažím sa vás zbaliť," zažmurká modrooký. ,,Ale keby niečo, som Louis." Žmurkne na Harryho a vyjde von z pekárne spojenej s cukrárňou. V zelených očiach sa objavia pochybnosti o Louisovom tvrdení, no ten už zareagovať nemôže.

Otvoria sa dvere a dnu vojde Isabelle. Zelenooký k nej pribehne a vezme jej veci, ktoré bola nakúpiť. ,,Vezmeš to teraz za mňa? Bude tu teraz plno a ja musím spraviť jednu objednávku do zajtra..."

,,Vezmem to, Harry," usmeje sa blondínka a odloží peniaze zo stola. ,,Uži si pečenie, Harry. Zaslúžiš si to," povie ticho, lebo sama dobre vie, ako sa šéf správa k Harrymu po minulom probléme.

,,Ďakujem, si úžasná," objíme ju Harry a schmatne zásteru z vešiaka. ,,Bav sa!" rozbehne sa do kuchyne, aby napiekol tortu pre záhadného Louisa.

Tak, dnes je tu ešte jedna, lebo fakt som sa nemohla na ten prológ prakticky o ničom pozerať😌💙💙
Venujem BlAcK_BeRrY_15 💙💚
Tori
Ďalšia kapitola o týždeň, BEZ VÝNIMIEK!

Same MistakesWhere stories live. Discover now