1

139 12 12
                                    

"Chaeyoung!"Jimin ateşler içinde baygın yatan kardeşini gördüğünde kolunu ağzına siper edip hiç düşünmeden alevlerin arasına daldı. Zorlanarak kız kardeşini kucağına alıp dışarı çıktığında her şey için çok geçti.

Park Jimin, o lanet yangında tüm ailesini kaybetmişti. Annesini, babasını, biricik kız kardeşini. Ama o yangından kazandığı bir şey varsa o da yangının yüzünde bıraktığı yaraydı. Sağ kaşının sonundan başlayıp elmacık kemiğinde yayılan ağaç kökleri gibi ayrılıyordu ve çene kemiğinde bitiyordu.

O zamanlar henüz reşit olmayan Jimin, ona bakacak bir akrabası çıkmazsa çocuk esirgeme kurumuna gidecekti ki öyle de oldu. O oraya gittiğinde orada olan çocukları aileler tek tek evlat edinirken, kimse Jimin'in suratına bile bakmıyordu. Eğer baksalar yarayı görürler ve onu zaten istemeyen aileler buraya gelmeyi bile bırakabilirlerdi.

Jimin kimsesizliğe o kadar alışmıştı ki, on sekiz olduğunda hiç bir şeye ihtiyacı yoktu. Asla da olmamıştı. Her zaman çalışmıştı. Bir yandan üniversite okuyor bir yandan da çalışıyordu. Birkaç yerden bursu bile vardı. Ama tabii ki de sadece bursla geçinemezdi. Bu yüzden çeşitli işlerde çalışmıştı. Kimisine uyum sağlamış, uzun süre çalışmıştı. Kimisinde ise bir gün bile duramamıştı. Garsonluk bunun başında geliyordu. Garsonluk yapamamıştı çünkü eğer çalıştığı yere küçük çocuklar gelirse onun yarasından korkuyorlardı ve patronu müşteri kaybediyordu. Eh, haksız da sayılmazlardı. Jimin bu lanet yara yüzünden aynaya bakamaz olmuştu.

Üniversitede de kampüse girdiği andan itibaren tüm bakışlar ona dönüyor ve fısıltılar başlıyordu.

Evinde bilerek yangın çıkartıp ailesini öldürdüğünü söylüyorlar.

Ah ne kadar cani.

Yarası olmasa aslında fena çocuk değil.

Aptal olma, o bir katil.

Kaç kişi ölmüştü o yangında?

Üç diye biliyorum. Annesi, babası ve kız kardeşi.

Nasıl çıkarmış yangını peki?

Nasıl olacak, açmış doğalgazı sonra da bir çakmak. Bum!

Tüylerim ürperdi.

Jimin, hiçbir şeyi duymuyordu. Daha doğrusu duyuyor ama kulaklarını kapıyordu.

Hayatı okul, öğlen işi, akşam işi, gece işi arasında gidip gelirken bir gün...

Bir gün değişik bir şey oldu.

Sevdiği bir ünlüyü takip etmek için açtığı profiline mesaj geldi.

hasooyoungy:
Sen ateşsin, Park Jimin.

Fire ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin