Poďakovanie

149 4 2
                                    

Dúfam, že vás bonus potešil. Toto malé prekvapenie som mala už dlhšie naplánované a som rada, že sa to aj podarilo podľa mojich predstáv.
...

V prvom rade sa musím poďakovať ľuďom, ktorí mi ukázali krásu kníh. Nikdy nezabudnem na prvé knihy v mojej poličke. Prvé príbehy po ktorých bolo jasné, čo budem milovať do konca života.  A aj keď toto nečítajú, musím sa im poďakovať.
❤️
Ďalej ďakujem mojim úžasným kamarátkam, vďaka ktorým som začala písať knihy. Bez vás by som sa nikdy neodvážila niečo napísať a vy ste boli prví ľudia, ktorí ma v tomto podporili, prví ľudia, ktorí si toto vôbec prečítali, dávali na začiatku moje jediné hviezdičky a smiali sa na sprostostiach, ktoré občas pri písaní vznikali. A aj keď vás sem neoznačím, tak snáď si viete domyslieť, že hovorím o vás.
A ešte vám ďakujem, že ste boli mojou inšpiráciou na niektoré postavy, aj keď o tom asi neviete. Ale tak skúste sa nájsť v tomto príbehu.
❤️
A teraz sa už dostanem aj k mojim čitateľom. Neviem čo by som bez vás robila, ale jedno je isté. Bez vás by sa táto kniha nedostala až k poslednej kapitole. Občas to bolo ťažké, keď neprichádzali nijaké hodnotenia. A často som sa vám na to sťažovala, ale našli sa ľudia, ktorí ma poháňali vpred. Ktorých komentáre ma presvedčili, že to má cenu. Že má cenu pokračovať a nie je to úplne na zahodenie. Aj keď vás sem neoznačím, neberte to tak, že si vás nevážim. Bolo vás viacero, ktorí ma podporili v rôznych častiach príbehu. No a hlavne nechcem, aby sa stalo, že niekoho by som zabudla spomenúť, preto vám ďakujem takto hromadne. Ja si vás neskutočne vážim. Aj tá najlepšia kniha bez čitateľov nemá cenu. A neviem ani ako to všetko vyjadriť, pretože keď toto píšem mám pocit, že sa mi splnil jeden sen a je to neopísateľný pocit.
A samozrejme sa zo mňa lejú potoky sĺz.
Nikdy by som nepovedala, že napíšem knihu, ani zo srandy a stalo sa.
A nikdy by som neverila, že niekto bude čítať dobrovoľne moje diela. A to sa tiež práve deje.
Niekto mi raz povedal, že všetko je možné do takej miery ako sa o to snažíme. A ja som sa aj kvôli vám snažila najviac ako to šlo. Aj cez to, že moja gramatika je dosť zlá, aj cez to, že v realite by som z tohto dokázala povedať maximálne dve vety.
❤️
Ešte je toho veľa, čo by som chcela napísať, ale určite musím spomenúť, že keď niečo radi robíte choďte si za tým,aj keď občas to je ako ísť hlavou proti múru, ale musíte zabojovať.  Najlepšími sa stávajú tí čo sa nevzdávajú a bojujú.  Viem o čom hovorím. Choďte si za svojimi snami,je to krásny pocit.
❤️
A ďakujem vám, ďakujem, ďakujem, ďakujem a ešte raz ďakujem.
A predsa len ešte raz vám ďakujem.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Už teraz mi chýbajú postavy Nataša a Patrik. Navždy budú moja srdcovka, keďže sa ocitli v prvej mojej knihe. Dúfam, že aj vy ste si ich tak obľúbili. A neviem čo k tomu dodať. Všetko sa raz skončí, takže musel prísť koniec aj tomuto príbehu a teraz je to už definitívny koniec.
❤️
No a úplne na koniec, mám už v hlave, hlavnú postavu ďalšieho príbehu. Ale ako je u mňa typické, začnem si zase časti písať dopredu, ale tu a teraz vám sľubujem, že najneskôr od nového roka začnem zverejňovať časti novej knihy. O všetkom sa dozviete buď tu na wattpade alebo na mojom ig.

❤️
Ešte pre zaujímavosť, celý tento príbeh má vyše 28 000 slov, čo síce nie je neskutočne veľa v porovnaní s niektorými knihami, ale pre mňa je to úplne neskutočné.

❤️
Ďakujem!!!!!!!!

⭐⭐⭐

Nádej (Želanie 2) ✔️Where stories live. Discover now