Les 1

980 22 0
                                    

Ik zit in de zetel met een jogging. Ik ga zo naar Jennifer toe. Vandaag gaat ze me iets leren, is het zoenen? Ik het al seks? Ik weet het niet. Ik wil er niet mee in mijn hoofd zitten dus speel ik samen met Harry en Louis FIFA. "Go, Louis! Maak die Ronaldo af!" Schreeuwt Harry. "Pas! Pas! Pas naar mij!" Roep ik. FIFA met drie is soms echt moeilijk, je weet amper waar te kijken. "Niall, de bal!" Gilt Louis. We zitten zo ongeveer bijna met onze neus tegen het scherm van de Televiesie. "Jongens! Ik wil slapen!" Roept Zayn tussen ons door. Iedereen is ineens stil, het spel staat op pauze, ik, Louis en Harry staan stokstijf. "Danku", zegt Zayn en hij gaat weer de kamer uit. We beginnen alledrie te lachen. "Ik moet wel weg, ik kom straks terug", zeg ik. Ik neem mijn joggingvest, doe schoenen aan en een pet. Het vest doe ik aan en doe de kap over mijn pet. Ik kijk nog even naar mezelf in de spiegel. "Je kan het Niall..." Fluister ik nog tegen mezelf. Ik ren naar buiten tot aan de speeltuin. Ik begin te denken dat ik te laat ben. Ik hoor mijn maag rommelen, "Shit, ik heb nog niks gegeten". Als ik aan het speeltuintje kom zie ik Jennifer al staan. "Ben ik laat?" Vraag ik meteen. "Nee Niall, dat ben je niet", antwoord ze. Ik knik, "Zal ik even trakteren op een etentje?" Stel ik haar voor. Ze knikt, "Als jij dat wil", knipoogt ze naar me. "Ik neem je mee naar Nando's", zeg ik. "Nando's?" Vraagt ze. Ik kijk haar heel raar aan. "Don't you know What Nando's is?!" Jennifer begint te lachen en geeft me een stootje. "Tuurlijk wel, gekkie", grapt ze. Ik glimlach, haar haren zijn geweldig mooi in het zonlicht, haar ogen fonkelen en ze heeft rode, volle, mooie lippen. Ze vertrekt al het voetpad op en ik loop achter haar aan.

~In Nando's~

Jennifer pov

Ik zit tegenover Niall in het restaurant Nando's. Hij trakteert me, wat heel attent van hem is. "Wat wil je eten?" Vraagt hij. "Euhm..." Ik denk even na en laat mijn ogen glijden over het menu. "Doe maar spaghetti, alsjeblieft." Zeg ik. "Ober, ober, twee spaghetti's alstublieft", zegt Niall. De ober knikt en gaat weg. Niall kijkt naar buiten maar ik kijk naar zijn mooi gezichtje. Ik kan niet geloven dat ik hem straks les ga geven.

Ik wil hem helpen. Ik wil hem hetero maken. Thats it.

Als we onze spaghetti op hebben gegeten gaan we naar mijn thuis. Ik open de deur van mijn huis en begeleid Niall naar binnen.

"Zo, dit is mijn huis", zeg ik terwijl ik de deur achter me dicht gooi. "Mooi", glimlacht Niall.

Niall pov
Ik ben binnen in Jennifer haar huis. Het is mooi, gezellig en knus. Ik zucht als we allebei gaan zitten. "Vertel eens Niall, waarom ben je eigenlijk, you know, gay?"
Vraagt ze. Ik zucht en haal mijn schouders op. "Ik werd verliefd op de persoon. Dat is het, ik werd verliefd." Jennifer knikt. "Dus eigenlijk, ben je biseksueel?" Vraagt ze en nog eens haal ik mijn schouders op. "Ik weet het niet." Het is even stil, het wordt hier warm binnen. Ik zit dicht tegen Jennifer aan. "Wil je leren zoenen?" Vraagt Jennifer verlegen. Ik glimlach en knik. "Ja." Voeg ik nog toe. Jennifer zet haar wat rechter naar mij toe. Ze legt haar hand op mijn bovenbeen, wat me laat schrikken maar ik laat haar gewoon haar ding doen. "Weet je hoe je moet zoenen?" Vraagt ze blozend. Ik begin ook licht te blozen. "Ik denk het", antwoord ik. "Mooi zo", knipoogt ze. Ze komt dichter naar me toe en drukt haar lippen op de mijne. We zoenen nu alleen maar, we tongen niet. Maar haar tong dringt al snel binnen in mijn mond. Ik begin ook rustig met mijn tong rondjes te draaien in haar mond, het lukt.

Heerlijk.

Onze tongen draaien de hele tijd rondjes. Als Jennifer terug trekt zie ik alleen maar een verlegen glimlach en een blos op haar wangen. Ik krijg een grijns op mijn gezicht. "Je zoent goed", complimenteert ze me. "Dankje", zeg ik en nu krijg ik ook een blos op mijn wangen. Ik druk mijn voorhoofd tegen haar voorhoofd aan en geef haar een klein kusje op haar wang. Ik sla mijn arm om haar heen alsof ze MIJN meisje is. 

NEEN
Dit kan ik niet doen
Ik ben homoseksueel
Ik val op mannen
Later wil ik haar hart niet breken

Ik trek mijn arm rustig terug. "Jennifer, ik... Ik kan dit niet", zeg ik en meteen kijkt ze me teleurgesteld aan. "W-Wat kan je niet?" Ik zucht. "Ik ben homo. Ik kan niet homo zijn en hier zitten met een beeldschoon meisje. Later zal ik toch je hart breken omdat ik nog altijd op mannen val. Ik kan dit niet." Ik sta op, geef haar nog een laatste blik en ga weer naar huis. Ik heb spijt, spijt dat ik op mannen val. Mijn gsm trilt even. 1 bericht van Jennifer. Ik open het. "Het spijt me x"
"Het spijt mij!! :'(" stuur ik terug. Ik weet voorlopig niet wat ik moet sturen, of hoe ik me moet voelen, over wat ik moet denken, ... Wat later krijg ik nog een bericht van Jennifer. "Wil je echt niet op vrouwen vallen?" Ik zucht. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Het is beter voor de fans... Voor ik nog iets wil typen krijg ik nog een bericht van haar. "Morgen les 2 P.S. Ik ga je softie plekje zoeken :*"
Oh god, ik krijg rillingen over heel mijn lijf. Ik stuur terug: "Oke, *slik* tot morgen ;)"


OMG I'm Soooooo sorryyyyy ik heb lang niet geupdated maar ik doe eerst een hoofdstuk van dit boek en dan van Can't Be There Without You. En zo afwisselend. Hopelijk lezen jullie dat boek ook xx Fanfictie van Zayn Malik haha :p Bye xxxx

Gay And Sex With A Girl ~Niall HoranWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu