epilogue

448 34 0
                                    

„Nino!"ozval se z horního patra hlas El. Byla jsem donucena zavřít knížku, kterou jsem dostala k patnáctinám. Oblíbila jsem si ji téměř okamžitě. Taky jsem seděla na gauči, protože v pokoji si El vybírala oblečení které jsme vzali z mého starého šatníku. Většinu jsem stejně nenosila. Měli jsme se se všemi sejít na kopci, na oslavu nového roku, který bude za pár hodin. Já slíbila Willovi. Budeme tam spolu, sami dva. Po tom co se dělo si to zasloužíme.

Alespoň v doufám že se nic nepokazí.

Ale bude nás tam muset doprovodit Scarlett. Upřímně mě to štvalo, jsem přeci dost stará na to abych mohla jít do obchodu sama, no ne? Stejně půjde zase za Stevem a Robin a na nás se vykašle. Myslím že se jí Steve líbí, ale kdykoliv se jí na to zeptám, švihne po mně polštářem. Někdy i tou magií, nebo co jí to vychází z prstů.

Venku začalo mrznout, takže jsem si už musela brát bundu. Došly jsme s El na kopec, protože Scarlett zůstala níž, společně se svými kamarády.

Alespoň budeme sami. Nechápejte mne špatně, mám svou novou sestru ráda, ale teď si chci užít své přátele a přítele.

„Ahoj,"pozdravila jsem je všechny a usmála se na Willa, který přišel těsně po nás. Vypadal udýchaně, taky měl zarudlé tváře z té zimy.

„Volal jsem na tebe, ale tys mě ignorovala,"vydal ze sebe, mezitím co se snažil to rozdýchat. Tiše jsem se uchechtla, ale otočila se na město pod námi. Každou chvíli to má začít. Chytla jsem ho za ruku a šla s ním směrem k ostatním.

„Deset, devět...,"na chvíli jsem vypnula. Tohle číslo bylo moje. Přestože jsem ho nesnášela, bylo moje. Nejraději bych ho dala odstranit z čísel.„Tři, dva, jedna!"

„Šťastný nový rok!"zařvali jsme všichni sborově. Potom jsem se otočila na Willa a políbila ho.

Tohle byl můj šťastný konec

Cursed Girl , stranger things ✓Kde žijí příběhy. Začni objevovat