huszonhét

1K 97 1
                                    

"Szent répák! Hyung, te itt élsz?" Jungkook körbe nézett a kastélyban. Igen, Suga valóban egy kastélyt birtokolt.

A fekete és fehér színek uralkodtak, egy kis arannyal. Minden nagyon drágának tűnt. A fiatalabb nem tudta, hogy a rappernek ennyi pénze van.

"Egyedül élsz?" kérdezte Jungkook, aki még mindig meg volt illetődve. Ez volt az első alkalom, amikor látott egy kastélyt kívül belül, szóval nem hibáztathatod érte. Az idősebbet sem lehet azért, mert így él. Végül Suga bólintott.

"Gyere, menjünk a mini moziszobába." Suga megfogta a fiatalabb kezét. "M-moziszoba? Szent tehenek. Miért is lepett meg ez? Hát persze, hogy van olyanod!" Suga kuncogott a másik aranyosságán.

Az idősebb kinyitotta az ajtót Jungkooknak, aki belépett a teljesen sötét szobába. Hát ez egy moziszoba, persze hogy sötét van ott bent. Végül Suga felkapcsolta a lámpát. A rendes ülések helyett egy nagy kanapé volt ott.

"Menjünk, szerezzünk neked rágcsát, még mielőtt elindítom a filmet." Jungkook bólintott egyet, és elmosolyodott, amikor látott banános tejet a hűtőben. Az idősebb egy teát csinált magának, míg Jungkook a kedvencét kapta, a banános tejet.

Suga szerezett még takarókat és párnákat. Azt szerette volna, hogy a fiatalabbnak a lehető legkényelmesebb legyen. Miután elkészült, szólt a másiknak. "Jungkook-ah, gyere, kezdjük el nézni."

"Mit fogunk nézni, hyungie?" kérdezte, miközben elhelyezkedett. "Amit csak szeretnél." mondta az idősebb, ahogy a filmeket nézte. "Oh! Zootropolis! A nyuszis!" Jungkook izgatottan mutatott a filmre. 

Suga kuncogott. Hát persze, hogy egy olyat választott, amiben van nyuszi. Ahogy rákattintott a filmre, a fények automatikusan lekapcsolódtak. Mind a ketten csöndben voltak, és vártak a film kezdetére. Jungkook közelebb mászott az idősebbhez, majd hozzábújt. Jungkook mindig is jobban szerettet a kis kifli lenni, attól függetlenül is, hogy most ő volt a magasabb. Sugát egyáltalán nem zavarta.

A film elkezdődött, és a disney kastély felvillant. Suga kuncogni kezdett, amikor megjelent Mickey egér, mire Jungkook lepisszegte. 

Folytatták a filmet, amibe Jungkook annyira belemerült, észre sem vette azt, hogy sír. "Kook-ah? Miért sírsz, Bébi?" A fiatalabb ránézett és letörölte a könnyeit. "A szegény nyuszi miatt, hyungie! Buta nyuszinak hívták! Egyáltalán nem buta ő!" szipogott.

Suga szorosabb ölelte Jungkookot. Alig tudta elhinni, hogy ezért sír a másik. "Ssh. Nyugodj meg." Jungkook próbált még jobban hozzábújni.

"Hyungie." nézett rá Jungkook. Elvesztek egymás szemében, mikor a fiatalabb szeméből megindult egy könnycsepp, amit Suga törölt le a hüvelykujjával.

Jungkook még a halvány fények mellett is gyönyörű volt. Suga adott egy apró puszit a fiatalabb arcára, majd ránézett az ajkára. "Szabad?" Jungkook óvatosan bólintott.

Suga boldogan hajolt közelebb, és megcsókolta. Jungkook szíve őrülten dobogott, és a hasában megjelentek a pillangók miközben visszacsókolt. A szemük csukva volt, mikor Yoongi elmélyítette a csókot. Jungkook hagyta, hogy az idősebb nyelve feltérképezze a száját.

Oh, hogy Jungkook mennyire szerette a másik nyelvét. Suga húzódott el először, csak azért, hogy messzebbre menjenek. Elkezdett puszikkal áttérni a nyakára.

Suga átültette a fiatalabbat az ölébe, miközben harapdálta, és kiszívta a nyakát, nyomot hagyva. Jungkook a csípőjét a másik ágyékának nyomta. Suga felnyögött, "Bébi, te jó ég." majd a fejét a másik vállára hajtotta.

"F-folytassuk a filmet, hehe." javasolta elpirulva Jungkook. Suga elmosolyodott a másik aranyosságán, és adott neki egy utolsó csókot, az arcára. Visszaültek a helyükre, és próbálták visszafogni magukat.


BUNNY HOTLINES [yoonkook] [befejezett]Where stories live. Discover now