part 103

38 4 2
                                    

Got7 Mark

Te és Mark alsó óta elválaszthatatlanok vagytok. Ő a legjobb barátod, szinte már a bátyád. Az egyik este nálatok volt és filmet készültetek nézni. Te a konyába voltál és két féle popkornt csináltál. Egy sósat és egy sajtosat. Egy tálba öntöttél hagymás-tejfölös chipset, a másikba pedig sajtosat. Egy másik tálba pedig beletaktad az édessegeket amiket találtál a szekrénybe. Amíg te ezeket csináltad mondtad Mark-nak, hogy hozzon le a szobádból plédeket és párnákat. Szóltál neki, hogy menjen segíteni ki vinni a nappaliba a rakcsákat, de nem válaszolt. Szóltál neki többször is, de semmi válasz, ezért kimentél megnézni, hogy miért nem szólal meg. Mikor a nappaliba értél ezt láttad.

 Mikor a nappaliba értél ezt láttad

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


-Ömm...Mark. Te mit csinálsz?-kérdezte tőle.
-Láttam egy kibaszott nagy pókot az asztalon.-igen. Tudni illik, hogy retteg a pókoktól.Nevetve oda mentél, hogy lecsekkold azt a 'kibaszott nagy' pókot.
Körülnéztél az asztalnál de nem volt ott.
-Én nem látom sehol.-mentél oda hozzá.
-Mark. Ne mozdulj.-mondtad halál komolyan. A fiú kifehéredett és még levegőt sem mert venni.
-Ugye nem rajtam van! Légyszi mond, hogy nincs rajtam!-a szeme már be volt könnyezve. Lassan oda nyúltál és levetted a fiú vállaról a két centis pókot.
-Nézd, hát nem aranyos?- toltad a képébe, mire Ő leugrott és síkoltozva beszaladt a konyhába. Te ezen nagyon jót szórakoztál. Oda mentél az ablakhoz kinyitottad és kiaktad a pókot. Mark az este nagyon durcis volt. Mint egy lány aki épp menstruál.

Kpop mémek^ω^és egyéb más❤Where stories live. Discover now