Part II.

1.3K 43 1
                                    

Haftasonunun bitmesini hiç istemiyordum.Saçmalamaktan daha fazlasını yaptığım o partiyi unutturmak istiyorum herkese.Bugün birkaç kişiyle konuşup hiçbir şey hatırlayıp hatırlamadıklarını kontrol edeceğim.Öpücük olayı okulda duyulursa biterim ben.İnsanların arkamdan söylediklerine katlanamam.Çok güçlü biriyimdir ama en zayıf noktam Brittany.Bana birşey olacağından değil o zarar görmesin yeter.

Okula erken gelmiştim kimseyle karşılaşmamak için sanki herkes yemeyip içmeyip dedikodumu yapıyor gibi hissediyordum.Koridorda saklana saklana yürürken omzumda bir el hissettim ve aniden irkildim arkamı dönünce Quinn'in bana sırıttığını gördüm ve birazda olsa gülümseyebildim.

Quinn:"Ee dün neler konuştunuz bakalım anlatmayacak mısın? "

Şu an anlatacak kadar iyi hissetmiyorum dedim sessizce.Quinn dudaklarını hafif bir şekilde büzerek bana bakınca dayanamadım.

"Anlatıcam ama sessiz bir köşe bulmalıyız."

Okulun bize ait olduğunu düşündüğüm tek köşesine gittik ve anlatmaya başladım.

"Sen gidince konu partiden açıldı haliyle ve çok kötü bir şey yapmışım Quinn,öpmüşüm onu.Ya biri gördüyse?Tanrım ne yapacağım ben?Yardım et nolur."

Tabiki yardım edecekti.Quinn'in sağlam kaynakları vardı okulda ne olursa olsun ilk o duyardı.

"Sen merak etme ben öğrenirim hemen.Antremanda görüşürüz. "

Bir türlü öğlen olmak bilmemişti.Aslında olsunda istemiyorum. Brittany'le karşılaşmakta istemiyorum. Hiçbir şey istemiyorum aslında ölsem ne iyi olurdu.

Kafamdan birsürü saçma sapan intihar sahneleri geçmişti.Gözlerim dolmuştu neden hiç bilmiyorum.O an aklımdan geçen şarkı "If I die young" bu şarkıyı çok severdim.Genç ölmek isterdim aslında diye aklımdan geçirdim. Önümdeki kağıda kendini asan bir çöp adam çizdiğimi Quinn gelince farketmiştim.

"Yapma ama San.İntihar mı edeceksin? Senin için endişelenmeye başladım ama."

"Saçmalama Q.İntihar falan edemem ben hem kendimi çok özlerim."

Böyle dememle ikimizde kahkaha atmaya başlamıştık ta ki Brittany gelene kadar.

"Hey Kızlar"

"Selam Brit-Brit"

Bu benim ona taktığım bir isimdi ve çok seviyordum.

"Yeni gelişmelerden haberiniz var mı? "

Q:

"Hayır daha antrenman başlamadı nasıl olsun ki"

B:

"Bayan Claim hepimize özel hediyeler hazırlamış ve içinde büyük partiden hatıra görüntülerimiz olacakmış"

Tanrım. Bayılmamak için kendimi zor tutuyordum.Brit saf olduğu için işin ciddiyetini anlamıyordu.

"Ne! Bide buna seviniyor musun? Ya öpüştüğümüzü tüm okul öğrenirse? Ne yapacağım ben?"

"Sen utanıyor musun yoksa? Neden utanıyorsun ki?O an onu istiyorduk ve yaptık. "

İstiyorduk mu demişti? Yani oda istiyordu.Herşey o kadar çok karışmıştı ki hiçbir şeyin farkına varamıyordum.Sadece müzik dinlemek istiyorum.Müzik böyle zamanlarda bana yardımcı olan tek şeydi "Müsadenizle" deyip masadan ayrılmak için kalkmıştım Quinn'e arkamdan gelmemesi için işaret yaptıktan sonra koşarak dolabıma ilerlemiştim.Mp4'ümdeki şarkılar beni rahatlatabilecek tek şeydi o an.Dolabımı açmamla yere bir tane kağıt düşmüştü merakla alıp okuduğumda dünya başıma yıkılmıştı.Tekrar nedenini bilmiyorum,bilmiyorum işte.Not pembe bir kağıt üzerine yazılmıştı ve etrafı pembe yıldızlarla süslenmişti, aynen şöyle yazıyordu.

"SENİ SEVİYORUM"

Lütfen oy verin yorum yapın tepki gösterin arkadaşlar sizi seviyorum xx

Secrets (İptal)Where stories live. Discover now