☁︎

107 2 0
                                    

𝙔/𝙣 𝗣𝗢𝗩:
I Woke Up And Grabbed My Phone To Check The Time '3am.. Woah I Woke Up Early ' I Stand Up And Stretched Before Heading To The Bathroom To Shower, After That I Went Outside My Room To Go To The Kitchen " 𝗠𝗼𝗿𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗠𝘂𝗺! " I Said Greeting Her With A Hug " 𝗪𝗼𝘄 𝗬𝗼𝘂𝗿 𝗨𝗽 𝗦𝗼 𝗘𝗮𝗿𝗹𝘆, 𝗜𝘀 𝗧𝗵𝗶𝘀 𝗔 𝗠𝗶𝗿𝗮𝗰𝗹𝗲?! " She Said With A Gasped Then Laughed " 𝗡𝗼 𝗜 𝗝𝘂𝘀𝘁 𝗙𝗲𝗹𝘁 𝗟𝗶𝗸𝗲 𝗜𝘁!" I Said Huffing And Playfully Rolled My Eyes Then Started Giggling " 𝗪𝗲𝗹𝗹 𝗪𝗵𝗮𝘁 𝗗𝗼 𝗬𝗼𝘂 𝗪𝗮𝗻𝘁 𝗙𝗶𝗿 𝗕𝗿𝗲𝗮𝗸𝗳𝗮𝘀?" She Said Letting Me Go, " 𝙁/𝙛 𝙋𝙡𝙚𝙖𝙨𝙚!" I Said Walking To The Table To Sit Down " 𝗔𝗹𝗿𝗶𝗴𝗵𝘁! " I Scrolled Through My Twitter And Saw That Ive Gained So Much Followers ' Oh Right I Forgot To Follow Tommy' I Typed In Tommy And The First Thing It Popped Out Was 'Tommyinnt' I Went To Check Him Out, 'Huh He Aint Bad..' I Followed Him Then Turned Off My Phone, " 𝗛𝗲𝗿𝗲 𝗬𝗼𝘂 𝗚𝗼, 𝗢𝗻𝗲 𝗙/𝗳 𝗙𝗿𝗲𝘀𝗵 𝗙𝗿𝗼𝗺 𝗧𝗵𝗲 𝗞𝗶𝘁𝗰𝗵𝗲𝗻" My Mum Said Winking At Me Before Going To The Kitchen " 𝗧𝗵𝗮𝗻𝗸 𝗠𝘂𝗺!!" As I Gobbled Up The Food, After That I Stood Up And Went To The Kitchen To Placed My Plate On The Sink. I Went To The Living Room To See Our Cat Sleeping On The Couch Peacefully, I Sat Beside Her And Patted Her Fur, " 𝗛𝗲𝘆 𝗙𝗹𝗼𝗼𝗳!" (𝘐 𝘋𝘶𝘯𝘯𝘰 𝘠𝘰𝘶 𝘊𝘢𝘯 𝘕𝘢𝘮𝘦 𝘛𝘩𝘦 𝘊𝘢𝘵 𝘞𝘩𝘢𝘵 𝘠𝘢 𝘞𝘢𝘯𝘵 𝘐𝘮 𝘕𝘢𝘮𝘪𝘯𝘨 𝘌𝘮 𝘍𝘭𝘰𝘰𝘧 >:𝘋) She Meowed Then Purred, I Grabbed Her And Cuddled With Her At The Couch While Finding Something To Watch On The TV.

-( A Few Hours Later )-

I Stand Up And Closed The TV Since Ive Been Watching For An Hour And Placed Fluff On The Couch And Went To My Room 'Oh Right The Video I Edited..' I Booted My PC And Published The Video I Edited On My Channel, I Heard My Phone Pinged And Went To Check What It Is 'Ah Toby's Streaming!' I Went To Twitch And Watched Their Stream, I Donated Money To Them To Say Hi, " 𝗧𝗵𝗮𝗻𝗸 𝗬𝗼𝘂 𝗙𝗼𝗿 𝗧𝗵𝗲 10 𝗨/𝗻.. 𝗢𝗵 𝗛𝗲𝘆 𝗬/𝗻!! 𝗪𝗮𝗻𝗻𝗮 𝗖𝗼𝗺𝗲 𝗢𝘃𝗲𝗿 𝗔𝗻𝗱 𝗖𝗵𝗮𝘁?" They Said Smiling At The Stream, I Turned Off My PC And Head To The Front Door "𝗠𝘂𝗺! 𝗜𝗺 𝗛𝗲𝗮𝗱𝗶𝗻𝗴 𝗧𝗼 𝗧𝗼𝗯𝘆'𝘀 𝗛𝗼𝘂𝘀𝗲 𝗔𝗴𝗮𝗶𝗻!!" I Yelled " 𝗢𝗸𝗮𝘆 𝗛𝗮𝘃𝗲 𝗙𝘂𝗻!! " I Went To Put On My Shoes And Walked To Their House As I Knocked Toby Open The Door And Greeted Me With A Hug, I Hugged Them Back And Patted Their Head And Raced Them To Their Room, " 𝗔𝗻𝗱 𝗜𝗺 𝗙𝗶𝗿𝘀𝘁!" They Said Laughing " 𝗗𝗮𝗻𝗴 𝗜𝘁 𝗜 𝗪𝗮𝘀 𝗦𝗼 𝗖𝗹𝗼𝘀𝗲!!" I Said Laughing With Them I Went To Sit On Their Chair And Put On His Headphone " 𝗛𝗶 𝗖𝗵𝗮𝘁!!! " I Said Waving Toby Grabs A Spare Chair And Sat Beside Me " 𝗛𝗲𝘆 𝗬/𝗻!!" " 𝗢𝗵 𝗛𝗲𝘆 𝗧𝗼𝗺𝗺𝘆!!" I Said Smiling I Gave Toby Their Headphones And Switch Chairs With Them.

𝖮𝗐𝖮_𝖶𝗁𝖺𝗍𝗌𝗍𝗁𝗂𝗌: 𝖤𝗒𝗒𝗒 𝖸/𝗇 𝖨𝗌 𝖧𝖾𝗋𝖾!!
𝖦𝗈𝗈𝖽_𝖥𝗎𝗋𝗋𝗒: 𝖧𝖾𝗒 𝖸/𝗇!!
𝖣𝗋𝖾𝖺𝗆𝗌𝖢𝗁𝗂𝗅𝖽: 𝖶𝗁𝗈 𝖨𝗌 𝖲𝗁𝖾 :0
𝖶𝖾𝖾𝗐𝗈𝗈𝗉𝗈𝗀: 𝖧𝖾𝗒 𝖸/𝗇!!!!

I Smiled At The Greetings Im Recieving " 𝗜𝗺𝗺𝗮 𝗟𝗮𝘆 𝗔𝘁 𝗬𝗼 𝗕𝗲𝗱 𝗡𝗼𝘄 𝗧𝘂𝗯𝘀" I Said Messing His Hair And Went To His Bed " 𝗢𝗶!" They Yelled Scoffing Then Fixed His Hair, As He Was Streaming I Went To Check My Youtube Channel And Their It Was.. I Was On 10K!!! I Gasped Happily And Went To Toby And Hugged Them From Behind "𝗢𝗺𝗴 𝗧𝗼𝗯𝘆 𝗟𝗼𝗼𝗸!!" I Yelled Showing Them My Phone, They Gasped And Congrats Me For Having 10K! " 𝗬/𝗻 𝗧𝗼𝗺𝗺𝘆 𝗦𝗮𝗶𝗱 𝗖𝗼𝗻𝗴𝗿𝗮𝘁𝘀!" They Said Giggling " 𝗧𝗵𝗮𝗻𝗸 𝗬𝗼𝘂 𝗧𝗼𝗺𝗺𝘆!" I Smiled At Them "𝗢𝗵 𝗔𝗻𝗱 𝗔𝗹𝘀𝗼 𝗧𝗵𝗮𝗻𝗸 𝗬𝗼𝘂 𝗖𝗵𝗮𝘁 " I Smiled As They Started Greeting Me For Having 10K.

-( 𝘔𝘰𝘘𝘶𝘢𝘤𝘬 𝘏𝘦𝘳𝘦! 𝘜𝘩𝘩𝘩.. 𝘏𝘰𝘸𝘴 𝘛𝘩𝘦 𝘚𝘵𝘰𝘳𝘺 𝘖𝘩 𝘈𝘯𝘥 𝘠𝘰𝘶𝘳 𝘋𝘢𝘺? 𝘐𝘧 𝘐𝘵𝘴 𝘋𝘰𝘪𝘯𝘨 𝘉𝘢𝘥 𝘛𝘩𝘦𝘯 𝘏𝘦𝘳𝘦 𝘏𝘢𝘷𝘦 𝘔𝘺 𝘏𝘶𝘨𝘴 𝘠𝘰𝘶 𝘋𝘦𝘴𝘦𝘳𝘷𝘦 𝘌𝘮 𝘍𝘰𝘳 𝘉𝘦𝘪𝘯 𝘏𝘦𝘳𝘦! 𝘐𝘧 𝘐𝘵𝘴 𝘎𝘰𝘰𝘥 𝘏𝘢𝘷𝘦 𝘔𝘺 𝘏𝘶𝘨𝘴 𝘈𝘴𝘸𝘦𝘭𝘭 𝘉𝘦𝘤𝘢𝘶𝘴𝘦 𝘌𝘷𝘦𝘳𝘺𝘰𝘯𝘦 𝘋𝘦𝘢𝘦𝘳𝘷𝘦𝘴 𝘐𝘵 𝘜𝘸𝘜 𝘈𝘯𝘺𝘸𝘢𝘺𝘺𝘺𝘺 𝘏𝘰𝘸'𝘴 𝘛𝘩𝘪𝘴 𝘊𝘩𝘢𝘱𝘵𝘦𝘳?? 𝘞𝘢𝘴 𝘐𝘵𝘵𝘵 𝘎𝘰𝘰𝘥 :0 𝘐𝘧 𝘐𝘵 𝘞𝘢𝘴 𝘛𝘩𝘢𝘯𝘬 𝘚𝘩𝘶 *𝙈𝙬𝙖* 𝘉𝘛𝘞 𝘐𝘮 𝘛𝘢𝘬𝘪𝘯𝘨 𝘐𝘵 𝘚𝘭𝘰𝘸 𝘉𝘺 𝘐𝘯𝘵𝘳𝘰𝘥𝘶𝘤𝘪𝘯𝘨 𝘠𝘰𝘶 𝘛𝘰 𝘛𝘩𝘦𝘮 𝘓𝘪𝘵𝘵𝘭𝘦 𝘉𝘺 𝘓𝘪𝘵𝘵𝘭𝘦 :𝘋 𝘚𝘦𝘦 𝘠𝘰𝘶 𝘎𝘶𝘺𝘴 𝘖𝘯 𝘛𝘩𝘦 𝘕𝘦𝘹𝘵 𝘊𝘩𝘢𝘱𝘵𝘦𝘳 𝘜𝘷𝘜! *𝙎𝙚𝙣𝙙𝙨 𝙇𝙤𝙖𝙛* 🍞💖✨

𝗢𝗼𝗽𝘀! // 𝘚𝘩𝘪𝘱 𝘖𝘯𝘦𝘴𝘩𝘰𝘵𝘴  //Where stories live. Discover now