4.BÖLÜM: Gereksiz

157 14 0
                                    

Daha önce hiç bu kadar küçük düştüğümü hatırlamıyorum üstelik bu sefer Emir tarafindan asagilanmistim.Zaten ben ne diye onları ayırmaya calistim ki ne halleri varsa görsünler diyemiyorum, çünkü ne yapsam onun icin yapıyorum ah emir ahh neden karşıma çıktın be oğlum.

Telefonum aniden titremeye başladı. Telefonnumu acip baktim:

Gönderen : Gizemli Çocuk

-"Bugun sadece kendini rezil ettin yakında bu okulda duramiyicaksin bile..."

Hadi ama içimden bir ses bu çocuk hakkında daha fazla bilgi edinmem lazimdi derken kendimi okulun kütüphanesinde buluverdim. Kütüphaneyi anlatacak değilim siradan dört köşeli bir kütüphane hemen pencereye yakin olan bir masaya oturdum kutuphane bomboştu bu sayede istedigim duzeyde kitaplara daha fazla bakabilirdim ellerim kitaplatin uzerinde kendime gore bir kitap ariyordum "hayir, hayir, buda olmaz"deyip geciyordum aniden duraksadim elime bu 2006 yılının yilligi geldi. Burada herkesin fotografi ve hakkinda kisa bilgiler vardi belliki bu okul özenle kurulmistu. Elime kitabi aldim ve cam kenarindaki masaya oturdum cam tamda okul bahçesini görüyordu , saygalari cevirmeye basladim .
Dove Cameron :
Okulun en zekilerinden birisidir.Buyuyunce mimarligi okumak istiyor.

Maya Titanlar:
Annesi ve babasının ölümünden sonra okumak istemeyerek intahar girisimlerinde bulummustur su anda Menybur Deli Ve Ruh Bozukluklari Hastanesinde
tedavi görüyor.

Hikayeyi okudu ktan sonra icime bir titreme geldi ve kafamı camdan disari cikardim ve Emiri gördüm sarisin kizla konusuyordu.

Evet sarisin kizla bu kiz bilgiseyar da gordugum kiza cok benziyordu belkide bu kiz oydu hemen bahceye koşar adımlarla indim .

Ve onun yaninda emiri gördüm. Emirnbeni gorunce kiza elini sallayip arkadaşlarının yanına digru gitti kizda bana arkasini donup okulun kapisina dogru ilerledi.

-"Hey hey 1 dakika dururmusun?"

Kiz kafasını bana döndürüp:

-"Banami seslendin ?"dedi ve tek kasini kaldirdi ondan nefret ediyordum o masum , tatli, lokum gibi olabilirdi ama bun karsi koymam gerekiyordu.

-"Evet sana seslendim bu fotograftaki senmisin ?"

Fotoğrafı kiza dogru uzattim

-"Bu..bu fotoğrafı nereden buldun ?"

Dedi ve suratima şaşkınlık icinde bakmaya basladi.

-"Hic sadece bu senmisin onu bilmek icin gelmistim ?"

-"Benden uzak dur bücür yoksa fena olur"dedi ve aglayarak kara sovalyelerinin yanina gitti. Şu emirle kavga eden çocuk bana baktı ve bana dogru yürümeye başladı.

Aooww simdi hapı yuttuk sanki bogaydida en fazla ne olabilirdiki benle konuşmaya geliyordu bundan emindim ama bana bakışı beni yere ittirip pataklamasiymis gibi.Ve oyle olduda beni yere ittirdi.

-"Sen ne yaptigini saniyorsun "

Herkes bir anda bize dondu yerde çocuğa baka kalmıştım. Emirde bakiyordu hemde şaşkınlıkla tani askina simdi herkese tekrar rezil olamam dedim ve ayağa kalktım.

-"Ben bir şey yapmadim kendi agladi şimdi izninle disari cikmak istiyorum."

-"Birimize bulasirsan hepimize bulaşmış olursun ona gore simdi sana ne yapmami istersin "

-"Senden tek istediğim o koca kafani cekmen ikincisi ben bir sey yapmadim beni suclamayi birak üçüncüsü siz koyunmusunuz o atlasa sendemi atliyicaksin."

Bu sefer gozlerinin maviligi ortaya cikti ve suratima bir yumruk indirdi agzim burnum kan halinde kalmisti.

Herkes bana bakarak guluyorlardi birde utanmadan isaret parmaklariyla beni gosteriyorlardi.

Emirse sadece bakmakla yetinmisti bense ona yardim etmistim onun hayatini kurtarmistim demekki onun için girdiğim aciya yetmezdi .

Çocuğa bakip suratina sadece:

-"Bazı insanlar için riske girmek başına bela alırmış.dedim ve gittim azra arkamdan "Lidya bekle beni bekle ne olursun "desede su anda sadece gozumde su cocugun lafi vardi ve yuzume yumruk atışı ne yapmistimki şimdi ne olucakti okula yetetince rezil olmuştum hemde aptal odun bir erkek için daha okulun bitmesine 2 saat daha olmasina ragmen cantami almış evin yolunu tutmuştum sadece tek istediğim bu okuldan ayrılmak.


★ GİZEMLİ ÇOCUK ★Where stories live. Discover now