f o u r

2.6K 243 435
                                    

Zemin kata vardıklarında Chris'le karşılaştılar.
Birbirlerine birkaç işaret yaptılar, Yeji bunların ne anlama geldiğini anlamamıştı ama sessiz ve gizlice haberleşmek için kendi aralarında geliştirdikleri bir işaret dili olduğunu düşündü.

Minho tekrardan merdivenlere dönünce diğerleri de onun arkasından hızlı ama sessiz adımlarla merdivenleri adımlamaya başladılar.

Tam ilk merdivenleri bitirip ikinci merdivene dönecekleri sırada en önde ilerleyen Minho aniden eğilip arkasındakilere de eğilmelerini işaret etti.

Acil çıkış merdivenlerini ilk kata bağlayan kapının önünde iki tane iri yapılı koruma duruyordu.

Yeji zaten hızlı olan kalp atışlarının daha da hızlandığını hissediyordu.
Kendisine verilen bir silah vardı, evet ama daha önce -evlerinde saklanmış üç tane tabanca olmasına rağmen- hiç silah kullanmamıştı. Hiçkimseyi öldürmemişti.
Şimdi de zorlu bir durumda kalırsa ne yapacağını hiç bilmiyordu.

Yine de yanındakilere güvenmeyi seçti.
Kendilerini kurtarmışlardı, şu an planladıkları şey her ne kadar kötü ve tehlikeli olsa da iyi insanlar olmalılardı.

Minho aniden çöktüğü yerden kalktı.
Kapının önünde dikilen güvenlikler neler olduğunu anlayamadan Minho sıkıca kavradığı silahını onlara doğrulttu, ikisine de ateş etti.
Onlar kanlar içinde yere yığılırken diğerleri de ayaklandı.

Korumaların üstünden atlayıp ilk kata girdiler.

Bir süre durup sessizce etrafı dinlediler.
Belirgin bir ses duyulmayınca Minho diğerlerine döndü.

"Dağılıp etrafa bakalım.
O salonu bulmamız lazım."

Hepsi kafasını salladı.

Dağıldılar.

Yeji tereddütle sağa döndü, etrafa bakınmaya başladı. Biraz ilerledi.
Her adımında avucunun içindeki silahı
daha da sıkıyordu.

Köşeyi döndüğünde bir odanın hafif aralık kapısından konuşan iki kişiyi gördü.

Kaşları çatılırken temkinli adımlarla oraya yaklaştı.

Takım elbiseli, saçları özenle taranmış, uzun boylu ve otuzlarının sonunda gibi gözüken iki adam ve siyah düz saçlara sahip, siyah bir kalem eteğin üstüne giydiği beyaz bluzla, otuzlu yaşlarındaki bir kadın bir şeyler konuşuyordu.

Yeji onların kim olduğunu çok bilememişti ama onları daha önce gördüğünü hatırlıyordu. Özellikle de kadın çok tanıdıktı.
Arınma'dan yaklaşık bir saat önce haberleri izlediği sırada görmüştü.

Bu kadın 'Arınma Gecesi' fikrini ilk ortaya atan kişiydi. Seneler önce İlk Arınma Gecesi'nde bu kadını ilk defa bir programda yapılan canlı röportajda görmüştü. Ondan ölesiye nefret ettiğini hatırlıyordu.

Onun ortaya attığı fikir yüzünden yaşadığı cehennem gibi günler aklına geldikçe içindeki korku büyük bir öfkeye dönüştü.

Gelirli bir ailede büyümemişti, zamanında çok para sıkıntısı çekmişlerdi. Bu Arınma fikri ilk ortaya atıldığında Arınma'ya katılan herkese yaklaşık 200.000 Won civarı bir para vaadedilmişti. Babası da yaşadıkları para sıkıntısı ve ödeyemediği borçlar yüzünden Arınma'ya katılmaya karar vermişti.
Ama hayatında bırakın birilerini 'içindeki öfkeyi boşaltmak' bahanesi altında katletmeyi, kendi kızına hata yaptığında bile kızmayan babası tabii ki o kıyamet gibi gecede hayatta kalamamıştı.

The Purge || SKZ × ITZYHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin