-6- Akademi Girişi; Büyücü Sınavı Pt. 5. Kısıtlı zaman, çabuk düşünce

100 12 10
                                    

O canavar beni öldürmeden önce kısıtlı zamanım var. Ne yapmalıyım? Aynı anda çabuk düşünmeliyim. Düşün.. düşün... Heh. Ateşe ateşle karşılık verirsem ateş sönebilir. Hmm... ama işe yaramazsa da büyücü olamam. Denemekten zarar gelmez.

-(Cynthia) Kasai; Taika.

Bu işe yarardı. Çok büyük bir yangın çıkarırsam... onu biraz sersemletirdi. Şimdi ateşi daha kavurucu şekilde yapayım.

-(Cynthia) Kaze; Wairudosutomu.

Vahşi Fırtına tekniği. Vahşi olduğundan devasa bir rüzgar yaratabilir. Bu da benim şansıma olur. Son kez kaplanın gözlerinin içine baktım. Öfkeden kudurmuştu. İşte son hamle!

-(Cynthia) Kasai; Kyodaima hi.......

Noldu? Olamaz! Kaplan alevden bir pençeyi koluma atmış. Asamın olduğu kola. İşte şimdi zorlanıyordum. Solla kullanamzdım çünkü solum zayıftı. Ağrıyan kolumla bir hareket yapmayı denedim. Kaplan da aynı anda üstüme atılmaya başlamıştı. Ağrılı kolumla bunu başaracaktım.

-(Cynthia) Kasai; Fureimusupia.

Bir mızrak çıkarıp onu elimle aldım. Kullanıcısı ben olduğum için alev bana işlemezdi. Kaplan tam üstüme çullanacakken mızrağı attım. Karnına değdi. Şimdiyse o mızrağı patlatmam lazım. Ama patlama tekniğini yapamam. Buldum! İşaretli alev bıçakları mızrağa atarsam mızraktaki büyü patlayıp ona hasar verim. Ama biraz büyü gücü lazım. Elimdeki büyü iksirine baktım. Girmeden önce almıştım. Onu içebilirdim. Bunu başaracaksam tabii. Başaracağımı bildiğim için içtim. Aniden, vücüdümda enerji dolduğunu hissettim. Şimdi hazırdım.

-(Cynthia) Kasai; Maku enjin.

Bir anda asadan bıçaklar fırladı. Üstünde Kigo(işaret) yazan bıçaklardı. Mızrağa değdi. Değdiği an üstüme çullandı. Kaplan üstümdeydi.

-(Cynthia) Kaze; Tsuin'uinzu

Ve kaplana takla attırdım. Yana baktığımda Volone'nin tilkiyi bitirdiğini gördüm. Tek ben kalmıştım. Başaracaktım. Ve onu düşündüğüm an işaret patlayıp devasa bir patlamaya sebep oldu. Yeniden herşey görünür olduğunda kaplandan eser yoktu. En son ben kazanmıştım. Yine de, kazanmak kazanmaktır.

-(Narosa) Nefes kesici bir sınavdı. Yine de zorluklara karşı, kazandınız. Hepiniz! Şimdi doğru evinize gidin. Sizi kutluyorum! Birkaçınızı alacam. Mikaro, sen sadece başka bir hocaylasın. Gin, Volone ve Cynthia, bendesiniz. 

-(Üçümüz) Tamamdır sensei!

-(Narosa) İyi. Sınavlar bitti. Yarına geleceksiniz, onu da unutmayın. Şimdilik görüşürüz.

Dedikten sonra bir rüzgar tekniğiyle uçup gitti. Şimdi dinlenmemiz lazımdı. Çok yorucu bir gündü.

Cynthia'nın GeçmişiWhere stories live. Discover now