O noapte 18+

5.6K 206 22
                                    

L-ai privit șocat. Inima ta încă bătea atât de sălbatic.

La naiba..a făcut intenționat!!!

Ai intrat în sufragerie și te-ai așezat lângă el fără să spui sau să faci ceva. Încrucișându-ți brațele la piept, încă gândindu-te la momentul aprins care s-a întâmplat acum câteva secunde între voi.

─"Ce vrei să facem?", s-a întors spre tine și a văzut cum ai fost încordată

Zâmbind în sinea lui, ți-a pus o mână pe coapsă, frecându-se ușor pe ea. Mușcându-ți buza inferioară, ai început să râzi.

─"Știu ce încerci să faci..."

─"Se vede, nu-i așa?", a răspuns el zâmbind și cu ochii întunecați plini de dorință

Ți-ai scos încet jacheta și ai aruncat-o pe podea, menținând totuși contactul vizual. Trăgându-i fața mai aproape, buzele tale la doar un centimetru distanță, ai vorbit.

─"Sper că acest lucru îți va răspunde la întrebarea pecare mi-ai spus-o mai devreme...", ți-ai conectat buzele cu ale lui

Fără a pierde o secundă, te-a tras mai aproape, făcându-te să stai pe poala lui. De fapt, ai fost surprinsă că tu ai făcut prima mișcare, deoarece tu ai fost cea care i-a spus că vei lua lucrurile încet. Dar Taehyung era prea irezistibil. Felul în care zâmbește, felul în care te atinge, felul în care vorbește, totul te-a înnebunit.

Mâinile lui cutreierau în jurul corpului tău, explorând toate locurile tale și de îndată ce sărutul s-a adâncit, mână lui a alunecat de pe bluză tot mai jos. Nu te-ai așteptat să duceți lucrurile prea departe și nici nu ai așteptat să grăbiți ceva, dar aţi făcut-o. Câteva minute mai târziu tea luat in brațe și tea dus în camera lui.

Ț-ia dat blugi jos în timp ce tu iai dat tricoul lui jos de pe corp, apoi și restul hainelor acum fiind amândoi goli.

"Y/n dacă nu te simți bine pute~"

"Continuă"

"Vorbești serios?"

"Da", ai dat din cap, timidă

S-a apropiat mai mult de tine și te-a sărutat încet pe obraji, îndreptându-se spre buzele tale. A fost un sărut moale, persistent. Îți plăcea felul în care limba lui se mișca în gura ta. Ți-a plăcut cum ți-a cuprins ușor obrajii.

Ai câștigat ceva curaj și ți-ai pus mâinile pe piept, simțindu-i mușchii. S-a îndreptat încet spre gâtul tău și a început să te sărute de câteva ori. Tu doar ai pus mâinile în părul lui jucându-te și ai respirat adânc, senzația era suprarealistă. Nu ai mai simțit niciodată așa ceva. Sa uitat la sânii tăi și a început să ţi maseze ușor respirând secat.

"Atat de frumoasă.", spune în timp ce ai roșit

A continuat cu sărutările sale până a ajuns la burtă sărutându-te, făcându-te să gâfâi. Apoi s-a îndreptat încet spre feminitatea ta, ți-a sărutat coapsele interioare. Această senzație a fost atât de reală, atât de crudă, atât de nouă pentru tine. Îți plăcea ce simțea buzele lui pe pielea ta. Ți-a sărutat feminitatea apoi, ți-a lins clitorisul.

"Aah!", ai gemut, iar el a continuat

Ai simțit ceva în stomac, de parcă ai exploda, nu ai înțeles ce este acest sentiment. El a continuat introducând limba în feminitatea ta simțind placerea dominantă dorind ca aceasta senzație să nu se mai termine. Nu puteai înțelege cum se poate simți așa ceva. Ai fost copleșită.

"Mmm"

"Îți place baby"

Sa oprit și a scos câteva jucări din dulăpiorul de lângă patul lui.

1 la 2 ||+18||Onde histórias criam vida. Descubra agora