18.

69 2 0
                                    

                                  Kamila

D: tak jsme tady.

Řekl a sundal mi škrabošku z očí.

Ka: To... To je nádherný. Děkuji.

Řekla jsem a málem sem se rozbrečela, protože to bylo tak krásný co pro mě udělal.

D:vůbec nemáš za co. Pro tebe všechno.

Usmál se a obejmul mě. Šli jsme si sednout. Povidali jsme si, Smáli se a jedli co tam Dani nachystal. Byl západ slunce, Dani si sedl ke mě a dal ruku kolem mého pasu. Mám motýlky v břiše. Po chvilce vzal kytaru a začal hrát písničku "what am i"
Bylo to krásný. Najednou si stoupl, odložil kytaru, chytl mě za ruce a postavil mě. Slunce už skoro zapadlo.

D: Kami, chtěl bych ti něco říct. Vlastně ti to chci říct už dávno, ale neměl sem odvahu. Tu nemám ani teď a mám chuť utéct, ale už jsem to načal tak to odpovím.

Ka: Dani...

D: Ne Kami nech mě to Do říct. Znám tě už docela dlouho a už od prvního momentu co jsem tě viděl ve Starbucksu se mi líbíš. Nechtěl jsem ti to říct protože jsem nechtěl zkazit naše přátelství, ale to riskuji aji teď. Už jsem to nemohl v sobě dál dusit. Miluji tě Kami.

Ka: no já...

Nestihla jsem ani do říct co jsem chtěla a už říkal něco dál.

D: to je v pohodě jestli se ti nelíbím. Jsem s tím smí

Ka: Dani, teď nech mluvit ty mě ano?

D: dobře

Ka: chtěla jsem ti říct že tě taky miluju

Tak a je to venku. Už jsem to nemusela držet v sobě.

Dani mě radostí zvedl a začal se točit. Položil mě na zem a podíval se mi hluboce do očí... chytl mě jednou rukou kolem pasu a druhou si jemně položil na mou tvář. Přiblížil se a jeho rty se spojili s mými. Byla to nejkrásnější chvilka mého života.

Jen co jsme se odpojili tak jsme se opřeli navzájem o čela, usmívali se a dívali se na sebe.

Byly jsme tam ještě asi hodinku a jeli jsme ke mě domů. Gabbie měla dnes jít večer na chvilku k Jackovi takže jsem měla volný dům jen pro sebe. Dani měl celou cestu ruku na mé noze a já svoji měla položenou na te jeho. Přijeli jsme k mému domu a už se chtěl loučit.

Ka: nechtěl bys ke mě? Gabbie přijde stejně domů asi až za hodinu. Že by jsme si objednali večeři a koukali na film. A jestli chceš můžeš u mě i přespat.

D: skvělý nápad

Řekl a šli jsme si sednout do obýváku. Objednali jsme si pizzu a pustili film. V půlce filmu jsme dojedli večeři a já to šla uklidit. Dani za mnou přišel do kuchyně, obejmul mě že zadu a začal mě lechtat.

Ka: Danieli nech mě... prosím

Říkala jsem mu když jsem se smála a snažila se utéct. Po chvilce se mi to podařilo a utíkala jsem přímo do mého pokoje. Doběhl mě shodil mě na postel a začal znovu lechtat.

D: přestanu jen když mi dáš pusu.

Řekl a já mu dala pusu. Z pusy to přešlo na líbání. Poté jsme zapojili i jazyk. *pane bože on je dokonalej* jeho líbání se přesunulo na můj krk. Já lehce vzdychla. Sundala jsem mu triko.

D: miluju tě Kami

Ka: já tebe taky a ani nevíš jak moc

Usmál se, sundal mi tričko a pokračoval v líbání na krku. Rozepla jsem mu kalhoty a strhla je Z něho. Udělal to samé. Rozepl mi podprsenku a stáhl kalhotky. Já stáhla jeho boxerky. Celou tu dobu mě nepřestal líbat.

Pak už víte co se stalo.

Ahoj. Tohle je jeden z posledních dílů. Ještě budou 2-3. Doufám že se vám to líbí. Další díly zveřejním buď dnes nebo zítra. Mějte se hezky.

A ještě můžete sledovat na instagramu. Mám tam fanpage.
Jmenuji se tam stejně jak tady... @whydontweisbackbby

Pojďme ukázat sílu českých LIMELIGHTS!!💖🤞🥰🍋💡

Můj Život V LA (Dokončeno)Where stories live. Discover now