Deel 21*

1.9K 36 6
                                    

POV Julia

Ik schrik wakker uit mijn droom, nou droom zeg maar gerust nachtmerrie. Ik kan me nog maar net vastpakken voordat ik uit de boom val. Ik wrijf de slaap uit m'n, ogen drink nog wat en maak mezelf weer los. Ik klim uit de boom en scan het gebied. M'n maag knort luid. Fuck ik heb niets te eten meegenomen. Eerst ff plassen. Ik loop naar de bosjes en pak m'n wc-rol uit mijn tas.Als ik klaar ben trek in mijn broek omhoog en ga weer verder met lopen. Wacht, als ik nu auto's tegenkom van 'hun' kant ben ik de lul. Dan maar weer door het bos. Yay life (proef de sarcasme).

POV James

De volgende keer slaapt Julia maar lekker zelf op de bank. Ik rek me uit en loop naar boven. 'Julia, ben je al wakker?' vraag ik kloppend op de deur. Geen antwoord. Ik probeer de deur open te doen maar iets houdt me tegen. 'Julia ik praat tegen je' sis ik terwijl iets in me begint te borrelen. 'Julia, doe verdomme die deur open' zeg ik bonzend op de deur. Geen antwoord. 'JULIA' roep ik. Kevin komt aangerend en kijkt me aan alsof hij een geest ziet. 'Gast wtf doe je?' sist hij. Ik zucht geïrriteerd wetend dat Julia het hoort.  'Ze wilt die verdomde deur niet opendoen' zeg ik geïrriteerd. 'Gast laat haar maar gewoon, het blijft een meisje' zegt hij schouderophalend. 'Ja oké ' zeg ik en we lopen samen naar de keuken om te gaan ontbijten. Ik ga aan tafel zitten bij Nathan, Jack en Carlos. Kevin loopt naar de koelkast en haalt er een doos eieren uit. 'Wanneer gaan we die andere meisjes van Julia's school verkopen?' vraagt Nathan opeens. 'Ze komen over een uurtje een volgende lading brengen' vertel ik aan de jongens.

POV Julia

Het voelt alsof ik al dagen aan het lopen ben doordat ik geen flauw idee heb hoe laat het is. Ik wil zooo graag pauze nemen, maar ik ben te bang dat ze dichterbij komen. Had ik nou niet toch langer moeten wachten met mijn ontsnappingsplan.. nehh het zal wel. ' Toch maar even zitten' mompel ik. Ik zoek een goed beschut plekje en als ik die gevonden heb trek ik mijn trui uit en bind hem rond m'n middel. Ook pak ik mijn flesje water uit mijn tas en gooi een klein beetje over mijn polsen om af koelen. Er moeten eigenlijk meerdere meisjes mee zijn gekomen van m'n school, je overvalt toch geen school voor één meisje. Het is ook raar dat alles al in mijn maat klaar hing. Tenzij.. het al gepland was. Nee, nee dan hadden ze me net zo goed van straat kunnen plukken, ik heb dat meisje die James vasthad wel nooit eerder zien lopen op school. Dat zou trouwens ook wel makkelijk kunnen, ik bedoel hoe groot is mijn school wel niet. Ik bedoel was. Een diepe zucht verlaat m'n mond. Tijd om weer verder te lopen. 'Wacht van welke kant kwam ik ook alweer' mompel ik. 'Bij die boom ging ik net bijna onderuit, of was dat toch die boom. Nee bij die boom met die bloemetjes ging ik bijna onderuit. Dat betekent dat ik eehhhh, die Kant op moet.' Zouden ze er al achter zijn dat ik weg ben? Bij het idee dat ze me aan het zoeken zijn versnel ik m'n passen.

POV James

Als ik klaar ben met douchen in de badkamer van Kevin loop ik door naar mijn kamer. Ik klop weer zachtjes op deur. 'Juul, ben je eindelijk wakker? Ik mis je' zeg ik met een glimlach op m'n gezicht. Ik klop weer iets harder op de deur. 'Juul?' zeg ik weer harder kloppend op de deur. 'Julia?' vraag ik nu geïrriteerd. Nog steeds geen antwoord. Man zij is goed in mij negeren. 'Weet je wat laat ook maar, blijf maar lekker de rest van de dag op die kamer van je zitten' roep ik en loop geïrriteerd de trap af.

'NEEEEEE FUCK' hoor ik een paar jongens schreeuwen vanuit de woonkamer. Die zijn dus aan het gamen. Ik loop de woonkamer in en zie al snel dat mijn conclusie klopt, FIFA. 'James, wil jij ook?' vraagt Carlos. 'Ja is goed man' zeg ik ploffend op de bank. Ik krijg een controller in m'n hand gedrukt en al snel zitten we midden in een fanatiek potje. 'Is Julia al wakker?' Vraagt Nathan. 'Nee' antwoord ik. 'Zal ik even gaan kijken' grijnst Nathan. Ik geef maar geen antwoord. Als het 3-3 staat word er aangebeld. 'Ik ga wel' zegt Carlos en hij staat zuchtend op. Als hij terug komt lopen ziet hij eruit alsof hij een spook heeft gezien. 'Wat, WAT?' Snauw ik. 'We hebben een probleem...' zegt hij boos.

Heyyy daar ben ik weer hoor jongens! Did You miss moi:) ik dacht dat het beter ging totdat ik er achter kwam dat m'n vrienden allemaal fake als de tering zijn. Maar hoe gaat het met jullie:) Nog leuke jongens of meisjes waar jullie mee praten vertel me alles:) sorry voor het lang niet posten maar ik had echt geen tijd en geen energie. Gooi wat positieve comments en druk ff op dat stem-knappie:) dit was het weer voor deze week byeeee❤️!:)

No escape possibleWhere stories live. Discover now