Perrie p.o.v
Wie moest ik bellen? Ze zijn nu al een uur bezig met de operatie van Jake. Ik ben boos op de meiden, die gaven toch niet om Jake. Jade wel, maar die zal de andere mee nemen. De jongens kennen Jake niet, behalve Zayn. Maar die wilde ik niet hier hebben. Maar Jake had Zayn gebeld om te vragen of hij nog op mij was, want hij wilde hem geen pijn doen. Ik pakte mijn mobiel en belde Zayn. 

Z: Hey Perrie
P: uhmm Zayn
Z: wat is er Perrie je klinkt bang
P: wil je naar het ziekenhuis komen, neem niemand mee plz
Z: ben je gewond?
P: ik niet

Ik zei op welke verdieping ik was, ik hing op. Ik stopte met trillende handen mijn mobiel in mijn tas. Nu was het wachtten op de operatie en Zayn. Had ik nu de juiste beslissing gemaakt? 

Zayn kwam aanrennen, ik vertelde hem wat er gebeurt was. Ik begon te huilen, Zayn trok me in een knuffel. Hij legde zijn hand op mijn achterhoofd, ik sloeg mijn armen om zijn middel. 'het komt goed' zei hij, hij wreef met zijn andere hand over mijn rug. Ik duwde me weg van Zayn. 'is er iets?' vroeg hij. 'dit is niet juist' zei ik. 'wat niet, we zijn vrienden' zei  Zayn. 'nee Zayn, ik zocht iemand voor troost maar jij wilt meer' zei ik, ik veegde mijn tranen weg. 'nee ik wil je steunen' zei Zayn. 'ga maar weer' zei ik. 'ik ga nergens heen zonder jou' zei hij. 'doe niet zo' zei ik. 'hoe?' vroeg Zayn verbaasd. 'alsof we een koppel zijn' zei ik. 'Perrie' zei Zayn. 'ga nou maar' zei ik. Zayn was eigenwijs en ging zitten. Een dokter kwam naar buiten. Vol hoop keek ik naar hem. Hij keek teleurgesteld en schudde zijn hoofd. 'we hebben alles geprobeerd, maar meneer heeft het niet overleeft' zei de dokter. Ik ren de operatiekamer in, ik sla mijn hand voor mijn mond. Ik krijg tranen in mijn ogen. 'mevrouw u mag hier niet komen' zegt een zuster. Zayn nam me mee naar de gang. 'kom ik breng je thuis' zegt hij. Het lijkt alsof alles om me heen snel gaat, het lijkt of iedereen een andere taal praat. 

Jesy doet de deur open, ik ga langs haar heen naar boven toe. Ik wil hier weg. ik hoor dat Zayn iets zegt tegen Jesy. Ik loop mijn kamer in, ik doe de deur opslot en ga onder de dekens liggen. Jake en Tim zette hun leven voor mij op het spel en nu zijn ze dood. Tranen stromen over mijn wangen, het voelt alsof het nog niet helemaal binnenkomt. 

volgende dag
Ik word wakker, ik heb bijna de hele nacht wakker gelegen. Ik wil naar de badkamer gaan, maar wat heeft het voor nut, ik hoef me niet mooi te maken voor Jake. Hij is er niet meer, tranen stromen over mijn wangen. Ik krijg steken in mijn borst, ik ben de belangrijkste persoon in mijn leven verloren. 
=======
arme Perrie

these four wallsWhere stories live. Discover now