7.

1.1K 38 2
                                    

...pohled Klause...

Uvnitř domu jsem čekal na Anette, nevím proč, ale byl jsem nervózní. Ta holka mě zaujala je jiná nebojí se mě, je silnější než jsem já, je krásná a spoustu dalších věcí.  ,,Proč tak nervózní?,, zeptala se mě má sestra Rebekha ,,nejsem nervózní,, oznámil jsem ji ,,ale jsi nekecej, je to kvůli té Salvatore holce,, nenechala se odbýt Rebekha. ,,možná trochu,, řekl jsem jí ,,koukni se ke dveřím,, oznámila mi Rebekha a v tu chvíli zmizela, otočil jsem se a uviděl Anette a její bratry a dojnici. Vypadala krásně, vydal jsem se směrem k nim. ,,Zdravím,, pozdravil je, cítil jsem jak můj galantní bratr Elijah. Pozdravili mě na zpět a já nabídl Anette rámě.

...pohled Anette...

Vešli jsme dovnitř, hned u nás stál Klaus. Bylo z něj cítit, že je nervózní, ale nevím proč. Klaus mi nabídl rámě a já ho přijala. Společně jsme odcházeli, rychle jsem se otočila na bratry a Elenu. Bratři nebyli moc nadšeni, že jsem tu s Klausem, za to El se na mě usmála a promluvila na mě ,,sluší vám to spolu,, jsem ráda, že jsem ji naučila, aby tu ,,zprávu,, neslyšel nikdo jiný než já. Usmála jsem se na ní a otočila se zpět na cestu. ,,Sluší ti to,, řekl Klaus ,,taky nejsi k zahození, ale děkuji,, poděkovala jsem. ,,Zatančíme si,, zeptal se mě a já jen přikývla ,,Je vtipné jak nás všichni poslouchají,, řekl a já se uchechtla ,,to  je pravda, Damon je celý nesví a ani nepije bourbon, který pije pořád, Stefan vůbec neposlouchá Caroline což se nikdy nestalo,, jak jsem to dořekla tak se bratři začali věnovat činnosti, kterou aktuálně dělají, jen jsem se nad tím uchechtla a věnovala se Klausovi. ,,Rebekha teď minimálně 10 šlápla Marcelovi na nohu a to je velmi dobrá tanečnice a Elijah nevěnuje žádnou pozornost Hayley, která na něj už asi 5 minut mluví, což je od mého galantního bratra zvláštní,, já jsem jen přikývla. U konce písničky ,, pojď se mnou,, zašeptal mi do ucha a já přikývla a vyšla za ním. Společně jsme vyrazili ven. ,,proč odcházíme, nebaví tě tvůj vlastní ples,, uchechtla jsem se ,,ne, ale nebaví mě naši sourozenci, kteří nás odposlouchávají,, řekl mi ,,máš tu někde šalvěj?,, zeptala jsem se ho ,,jo Freya ho má v kuchyni, proč?,, odpověděl mi ,,pojď jdeme,, vzala jsem ho za ruku a táhla ho zpět, až po chvíli jsem si uvědomila co jsem udělal ,,promiň,, šeptla jsem což je ode mne nezvyk, pustila jsem jeho ruku a vydala se dovnitř. Klaus mě došel a společně jsme došli do kuchyně vzala jsem si šalvěj a začala odříkávat kouzlo, aby nás nikdo nemohl odposlouchávat. ,,Co děláš,, zeptal se mě ,,kouzlo, teď už nás nikdo neuslyší,, řekla jsem mu ,,chytré,, řekl a uchechtl se ,,podívej se na ně jak se snaží poslouchat,, doplnil a uchechtl se. Opravdu vypadali zajímavě.

Vyšli jsme zpět na zahradu a povídali si, už jsem se chtěla rozloučit a jet domů. ,,Už půjdu, děkuji za krásný večer,, rozloučila se a vydala se pryč ,,počkej,, řekl a tím mě zastavil ,,co potřebuješ,, zeptala jsem se ho, ale místo odpovědi mě políbil ze začátku jsem byla v šoku, ale nakonec jsem spolupracovala. Přesunuli jsme se k němu do pokoje a každý si domyslí jak to pokračovalo. 

Ráno jsem se probudila vedle Nika ,,dobré ráno, lásko,, pozdravil mě Nik ,,dobré,, pozdravila ho. Dostala jsem od něj polibek. Vstala jsem, obmotala si okolo sebe peřinu a odešla do koupelny. Cestou jsem si posbírala své oblečení v koupelně jsem se opláchla, oblékla se a vyšla zpět do pokoje. Nik už byl oblečený a díval se z okna. ,,Děje se něco?,, zeptala jsem se ,,ne vůbec,, otočil se na mě s úsměvem na tváři, přišla jsem k němu ,,už budu muset jít,, řekla jsem mu ,,nechoď ještě,, prosil mě ,,nemůžu, bratři,, povzdechla jsem si políbila ho a odešla pryč. ,,Ahoj jsem Rebekha,, pozdravila mě ,,ahoj Anette, ale myslím, že víš kdo jsem,, řekla jsem ,,ano to vím, bratr mi o tobě hodně říkal,, řekla jsem ,,promiň, ale už musím jít,, řekla jsem ji ,,dobře, snad se někdy uvidíme,, rozloučila jsem se s ní a zmizela pryč.

Salvatore future MikaelsonWhere stories live. Discover now