Deel 5

14 3 0
                                    

Wat er voor af ging.
Alleen zij denkt weer dat het een "date" is ik stuurde haar terug "hjb we hebben geen date" stuurde ik terug we waren er en nassim deed de deur voor me open "ze3ma  gentleman spelen" "je weett tochh" ik lachte op de manier hoe hij het zij😂
——————————————————————————————————
Klik op dat mooie sterretje het is maar een seconde waard en je zou mij er blij mee kunnen maken .
Pp yasmina:
We liepen naar binnen en hij had een tafel gehuurd voor ons. Marwa kwam wat later omdat ze nog paar dingen moest gaan regelen. Er kwam een ober naar ons toe en vroeg wat we wouden bestellen. Ik keek op het menu en bestelde een marokaans ontbijt. Nassim bestelde het zelfde de ober schreef alles op en liep toen weer weg.
De ober gaf me een knipoog. Kifesh hij geeft me knipoog vieze homo ik keek he, terug vies aan sorry maar wie is hij? Dat hij me een knip oog geeft tvoe. Gelukkig zag nassim het niet anders had hij hier met die ober gevochten😂😂. We kregen ons ontbijt en ik we aten het op. Na dat we klaar waren appte marwa me om te vragen wat de planning verder is . Ik had geen idee dus appte ik haar terug dat ik geen plannen heb voor vandaag. "Ik ga even naar de wc ik kom zo terug" natuurlijk ging ik niet echt naar de wc. Ik stond op en zag dat hij gewoon op zijn telefoon zat ik liep naar de kassa en wou betalen. "Zou ik graag kunnen betalen voor tafel nummer 45?" Die mevrouw tikte wat op haar scherm en keek even "is al betaald mevrouw" "oh oké dankjewel " tazz hij heeft al betaalt ik liep terug naar onze tafel en ging zitten. We stonden op en liepen samen de deur uit naar zijn auto. Toen we in de auto zaten deed ik muziek op en hij reedt naar huis.

Thuis aangekomen: (bij marwa thuis)
Me ouders zijn vandaag terug gekomen van België. Ik weet niet of jullie het wisten maar me moeder en me zusje zijn naar België gegaan voor paar dagen naar me tante.
Ik liep naar marwa haar kamer en zag haar daar. "Kom we gaan wat doen." "Wat gaan we doen?" Ik had echt geen idee wat we gingen doen. dus besloten we gewoon film te kijken. Ik hield alle lekkerdingen (chips popcorn chocola redbull) voor de film en liep naar marwa haar kamer. Marwa heeft een groot bed dus daar passen we makkelijk met zen 3en op. Ik zag dat marwa de film uit koos.  Neeee deze is echt enggg! "Neeee deze is echt engg doe andere film " "nee eh bangerik alles is toch nep " "jaja tot dat jij ook bang bent" zij ik tegen marwa we keken de film insidious op Netflix en ik zat echt dicht tegen nassim aan, hij sloeg zijn arm om me heen  ben echt bang. Tot dat er op eens een geest uit een hoek kwam en er een enge geluid kwam. Ik schrok me dood ik knuffelde nassim echt stevig vast. En marwa was echt bang zag ik aan haar ik zag nassim lachen om dat wij allebij bang zijn. Na dat de film klaar was was ik echt bang.
"Oke wie gaat met me mee naar de keuken om dit daar te zetten" "ga zelf misschien komt die ene geest je wel pakken bij je voet ofzo " "hahaha marwa heel grappig hoor" zei ik sarcastisch ik was sireus echt bang nassim ging met me mee en we liepen de trap af. Ik legde alles neer en liep weer naar boven. Marwa sliep al slaapt ze zo snell? Ik wou niet naar de logeer kamer ik ga echt niet alleen slapen en ik ga ECHT NIET naast nassim. Ik  ging gewoon naast marwa en niet veel later viel ik ook in slaap.
   
Perspectief Nassim:
Ik weet niet ik denk dat ik Yasmina leuk begin te vinden. Maar stel ze heeft een vriendje? Pfff ik weet het echt niet ik denk dat Yasmina mij gewoon ziet als haar broer en niet meer dan dat. Yasmina is gewoon speciaal zij heeft alles wat een man wilt hebben 😍 gewoon perfect. Niet veel later viel ik ook in slaap met Yasmina in me gedachten.

Heeyy dames klik op dat mooie ster ⭐️

Yasmina's lifeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu