#28

1.4K 97 121
                                    

Tom Felton Home Party'den kesitler 🌻

Tom: En sevdiğim HP 6 (halfblood prince) çünkü Draco orada bir adım daha öne çıkıyor, başrolü oynuyor. En havalı sahne ise tuvalette birbirine büyü sallarken etrafın patlıyor olmasıydı. Aynı Matrix'teki gibiydi. Ve tabi ki Alan Rickman ile çalışma şansını yakaladım.

*boş yapıyor*

*boş yapıyor*

*boş yapıyor*

Tom: Türkiye'ye büyük teşekkürler. Uzun zamandan beri oraya gitmek istiyorum.

*boş yapıyor*

*boş yapıyor*

*boş yapıyor*

Tom: Önce Harry Potter için seçmelere başvurmuştum. Binlerce çocuk vardı. Hatta bana yara izi çizip gözlük bile verdiler, neyseki o fotoğraflar yayınlanmadı. Herkes kitapları okumuştu ve bir tek ben okumamıştım. Sonra Ron için denediler, kızıl oldum. Daha sonra Draco için. Saçlarımı sarıya boyadılar ve bir sürü sarı kafalı çocuğun yanına gittim. Sırayla herkese kitapta en sevdiğimiz yerleri soruyorlardı. Önümdeki çocuk Gringots dedi. Ve anladım ki benim bir cevabım yoktu. Kollarımı göğsümde birleştirip somurtuyordum. Sıra bana gelince aynı soruyu sordular. Bende, "İşte o çocuğun dediğinden, Gringots falan. Hani uçuyorlar falan filan." gibi cevaplar verdim. İlte aradığımız Draco dediler. Bu sayede rolü aldım.

*boş yapıyor*

*boş yapıyor*

*boş yapıyor*

Fan: hey tom, Emma ve Rupert arasında bir çekim/kimya var muydı?

Tom: hıhıhıhıhıhıhı *tam anlamıyla böyle gülüyor* ne demek istiyorsun?  *kekeliyor* tek kelimeyle.......hayır. Onlar daha çok abi kardeş gibiydi. Yakın abi kardeş. Genellikle aktörler çekimler bittiğinde hey nasılsın naber havasındaydı. Ama onlar iyi çekimdi falan diyip gidiyordu. Yani ne kimyası? (Yok demek istiyor.) ama benim ve rupert'ın arasında vardı *konuyu değiştiriyor*  harikaydı. Neyse başka soruya geçelim.

*boş yapıyor*

*boş yapıyor*

*boş yapıyor*

Evet bütün yayını izledim *1 saat 25 dk* çoğunda boş yaptı xjxjsjdı. Şarkı söyledi, soruları yanıtladı vs. Katılımcılar da zaten canlı katılmadı video çekip göndermişler. Emma yok bir tek. Çevirmeye değecek güzel şarkılar var ve katılımcılar ile birlikte onları bir sonraki bölümle yayınlarım. Hoşçakalın 🌻

 Hoşçakalın 🌻

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Tom Felton FactsWhere stories live. Discover now