•42•

631 34 4
                                    


„ j-ja mu to ale nedokážu říct " zašeptám zmateně a musel jsem se zhluboka nadechnout a vydechnou a několikrát to zopakovat abych se uklidnil a střebat co mi bylo řečeno .

„ Kdo mu volal ? " zeptal jsem se už uklidnění „ No.. Eh kamarád ? " spíš se zeptala „ to zní teda přesvědčivě " zamračím se „ môžem ti len rict odkiaľ sa poznajú a jmeno " řekla „ dobře " přikývnu

„ jej meno je Monika, Samo raz bol v Prahe z mamou a otcom u zmámych ktorí mali dcéru od prvej chvíle si rozumeli a ako prišli domov o nej začal hovoriť vic než-" zasekla se na konci opět .

„ Jak dlouho se znají ? "

„ 7 rokov "

„ Proč mu volala ? "

„ Čo ? " překvapeně se na mě koukla „ Jak tu byl Samo semnou někdo mu začal volat když viděl kdo mu volá šel ven z pokoje , předpokládám , že to byla ona " koukl jsem se na ní

„ Hej bola to ona potrebovala s niečím pomôcť a či nepríde za ňou on ju povedal že hej ale , že ma doma kamarady takže povedala že by potom prijela na Slovensko, ale nemôže spať u ní ,  je dohodnutá s kamarády nech pokojne jede domov ona potom pôjede sama a on ju nabydl že pojede polku cesty sama a potom polku s ňou. "

„ A on s ní něco má ? "

„ hele ja potrebujem ísť eh strihať video a neboj sa nič " nemotorně se zvedla a utekla ja si povzdechl a šel za klukama .

Nedává to smysl i know xd

Me and you? Maybe... { Moon x Vitaa } ✅حيث تعيش القصص. اكتشف الآن