Romantika

38 9 1
                                    

1. Torn souls

Autor: Katerina_Najmannova

Anotace:

"Celý život jsem toužila být obyčejnou dívkou, ale podezřívám osud, že to zamýšlí úplně jinak. Proto můj život není ani trochu obyčejný a stále si připadám, jak z jiné planety."

Příběh:

 Jedná se o dívku, která má vzácný dar. Dokáže lidi léčit pomocí svých slz, bohužel za to trpí obrovskou bolestí. A protože je dost citlivá a v dětství jí bylo dost ubližováno stáhla se do ústraní. Též přišla o svou nejlepší kamarádku, takže se uzavřela ještě víc do sebe. Ale když jí a jejímu bratrovi zemřeli prarodiče, tak se museli přestěhovat a ona začala chodit na novou školu, kde potkala pár lidí a přes prvotní odpor se s nimi sblížila. A do jednoho kluka se zamilovala a on do ní. Ji si však zamiloval i druhý kluk, který se rozhodne o ní bojovat. Rozhodne se pro pomstu. A to takovou, že se bude snažit ty dva rozdělit. Vymyslí si smyšlený příběh, kterým všechny rozdělí. Kromě této hlavní dějové linie se v pozadí dějí další věci, které budou mít konečný dopad i na její rozhodnutí, že opustí všechny, dokonce i město a bude chtít začít jinde a bez nich.

Stav příběhu: Rozepsáno

Jak často vycházejí kapitoly: 

Kapitoly se snažím vydávat pravidelně a to zhruba jednou za 14 dní. Sem tam se mi povede vydat kapitolu dvakrát za 14 dní.

 Sem tam se mi povede vydat kapitolu dvakrát za 14 dní

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Perly literárního mořeWhere stories live. Discover now